כנ"לאני שמעתי שבכל זאת הטרי שמוקפא בבית הוא יותר טעים ממה שנקנה קפוא
כנ"ל...כמה צפיות ,ואין תגובה
מפתיע !!!!
אני שמעתי שבכל זאת הטרי שמוקפא בבית הוא יותר טעים ממה שנקנה קפוא
אבל לא למידי הרבה זמן, אחרי כמה שבועות זה כבר לא אותו טעם.
יש הבדל מהותי ביותר בין קפוא לטריאני שמעתי מחברה שלי שהיא שפית ידועה שבתכלס אין הבדל מהותי ממש בן הטרי לקפוא, ההבדל הוא- איך אתם מתעסקים עם הדג הזה...
זה קצת כמו בשר. בישול/ אפייה נכונה, תיבול מדויק והתעסקות מדויקת- תדבר בעד עצמה ותביא את התוצר הטעים ביותר.
לטרי- בעייני... יש טעם יותר "דגי" כזה, מודגש. הדג מאוד טרי ונמס בפה, וזה נותן תוצאה נפלאה למי שאוהב להרגיש את הטעם הזה...
אני אוהבת שהדג הוא פחות "דג", אלא שיהיה לו משהו יציב יותר, כמו בשר כזה... מקווה שהובנתי (אני לא אוהבת סושי למשל...אולי זה יסביר..)
לשיקולך![]()
מהנסיון שלי אני לא מסכימה עם זה.אני שמעתי מחברה שלי שהיא שפית ידועה שבתכלס אין הבדל מהותי ממש בן הטרי לקפוא, ההבדל הוא- איך אתם מתעסקים עם הדג הזה...
זה קצת כמו בשר. בישול/ אפייה נכונה, תיבול מדויק והתעסקות מדויקת- תדבר בעד עצמה ותביא את התוצר הטעים ביותר.
לטרי- בעייני... יש טעם יותר "דגי" כזה, מודגש. הדג מאוד טרי ונמס בפה, וזה נותן תוצאה נפלאה למי שאוהב להרגיש את הטעם הזה...
אני אוהבת שהדג הוא פחות "דג", אלא שיהיה לו משהו יציב יותר, כמו בשר כזה... מקווה שהובנתי (אני לא אוהבת סושי למשל...אולי זה יסביר..)
לשיקולך![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים