שאלה בקשר למכשיר GPS

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר ניווט של חברת נבוגו עם כרטיס ניוט של IGO בנפח של 1 GB ונהרס לי הכרטיס , עכשיו הורדתי את התוכנה עוד הפעם ואני צריך להעתיק אותה אל כרטיס מיקרו SD האם אפשר לשים אותה בכרטיס יותר גדול מ 1GB?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1349842:

תודה רבה!
פרסומון במה אברכך? שכל משתמשי פרוג יהיו כמותך....

• הוסף לסימניות
ב"ה

אני תופס טרמפ על אשכול זה

אם נאבד הכרטיס מיקרו SD ששם היתה התוכנה של ה GPS האם יש מקום שאפשר להוריד אותה חינם ולהכניס בכרטיס חדש וזה יעבוד ????

תודה רבה

דוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1350370:

ב"ה
אז מה צריך לעשות באופן חוקי אם זה נאבד בתוך החודשים הראשונים

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;1350387:
ב"ה
אז מה צריך לעשות באופן חוקי אם זה נאבד בתוך החודשים הראשונים

תודה רבה

אני משער שאם יש לך הוכחת קנייה [חשבונית או תעודה] לIGO שאכן רכשת מכשיר שמכיל בקרבו את התוכנה שלהם, ויש לך רשיון חוקי לתוכנה, יהיה אפשר להגיע איתם לאיזשהו הסדר.

• הוסף לסימניות
עכשיו היה לי רשיון חוקי לIGO MORE ונהרס לי הכרטיס ועקב העברת דירה ואין לי אפשרות למצוא את הרשיון והאחריות למישהו יש את הגירסה הזו IGO MORE

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה