- הוסף לסימניות
גמלי יש זמן... הכנתי קפה...סיפור ארוך
ו עדיין חסום...
גמלי יש זמן... הכנתי קפה...סיפור ארוך
אז לפני שאתה הולך אולי תציץ רגע בתיקיות העבודה של הצלמות כאן, שתבין למה נראה לי שההודי(ת) עם האינסטינקטים המופלאים שלך, נרדם(ה) על הכוס עם הצ'אי.@מרים יעל .
אם הודי החליט לחסום את התמונה שלך הוא הבין באינסטינקט משהו שאני מנסה להסביר לגבי מנגה.
זהו.
אני רק שם את זה פה והולך, (שריקה עליזה).
זה בערך, אבל בדיוק, מה שאני בא לומר.אז לפני שאתה הולך אולי תציץ רגע בתיקיות העבודה של הצלמות כאן, שתבין למה נראה לי שההודי(ת) עם האינסטינקטים המופלאים שלך, נרדם(ה) על הכוס עם הצ'אי.
אם נטפרי היו נותנים להודים להפעיל 'אינסטינקטים', איפה היינו היום? נטפרי זה לא ווג'ראס, זה ארגון מסודר. יש נהלים ובנהלים האלו משהו לא ברור לי. אני סומכת עליהם ואוהבת אותם, אבל לא ברור לי למה ציור ותמונה מקבלים לעתים קרובות יחס שונה.
סך הכל זה אומר שהביצוע שלך למנגה הוא מוצלח.רגע, אז בשביל מה סגרנו את האשכול ההוא?
ניכר אגב שלא הבנת למה אני מתכוונת. אני לא מתלוננת שחוסמים את הציורים שלי (זה קצת מגלומני, לא? לחשוב שיש למישהו משהו אישי נגד הציורים שלי. אז לא, המגלומניה שלי עוצרת קצת לפני החשיבה הזו. ממש קצת לפני). אלא שחוסמים ציורים באופן כללי בצורה לא מקבילה בעליל לחסימת תמונות.
ציורים שלי? תחסמו בכיף, אני כבר ראיתי אותם. אבל צריך קצת איזון, לא? ילדה בת 10 בתמונה זה קצת יותר בעייתי מילדה בת 10 באיור, לא?
או שזו אני המשוגעת כאן.
סימנו אותנו.רגע, אז בשביל מה סגרנו את האשכול ההוא?
ניכר אגב שלא הבנת למה אני מתכוונת. אני לא מתלוננת שחוסמים את הציורים שלי (זה קצת מגלומני, לא? לחשוב שיש למישהו משהו אישי נגד הציורים שלי. אז לא, המגלומניה שלי עוצרת קצת לפני החשיבה הזו. ממש קצת לפני). אלא שחוסמים ציורים באופן כללי בצורה לא מקבילה בעליל לחסימת תמונות.
ציורים שלי? תחסמו בכיף, אני כבר ראיתי אותם. אבל צריך קצת איזון, לא? ילדה בת 10 בתמונה זה קצת יותר בעייתי מילדה בת 10 באיור, לא?
או שזו אני המשוגעת כאן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים