שאלה בקשר ל webclient

• הוסף לסימניות
אני צופה במערכות של מצלמות הבטחה דרך המחשב ע"י תוכנה שנקראת WEBCLIENT, התקנתי את גוגל כרום וכעת הוא רושם לי להוריד את WEBCLIENT ולהפעיל את הדפדפן מחדש, הבעיה שההתקנה לאחר ההורדה לא מתבצעת כראוי, אודה מאוד למי שבאפשרותו לעזור לי. תודה

• הוסף לסימניות
אם זה תוסף נסה להתקינו מחדש ע"י גרירה למסך התוספים בדפדפן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1397283:
אם זה תוסף נסה להתקינו מחדש ע"י גרירה למסך התוספים בדפדפן
תודה.
לא יודעת אם זה תוסף. את מה גוררים?

• הוסף לסימניות
תנסי להתקין שוב את WEBCLIENT

• הוסף לסימניות
זו הבעיה. שההתקנה לא הולכת כראוי

• הוסף לסימניות
מקש ימני על הקובץ שהורדת הפעל כמנהל פתח מחדש את הדפדפן, במידה ועדיין לא נפתח השם משתמש והסיסמא, תסמן למעלה בצד שמאל איפה שמסומן X "התר הכל".

• הוסף לסימניות
כנראה שמדובר במכשיר הקלטה של חברת provision

צריך לשים לב כנראה שהדפדפן חוסם את ההרחבה
תשים לב שמיד לאחר שאתה מכניס את כתובת ה ip
מופיע חלון קטן בצד שמאל לכתובת השרת
בכל שאלה אתה יכול ליצור קשר עם חברת פיקוק 09-7601346

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. אני מצרפת 2 צילומי מסך 1. של הדפדפן כאשר אני כותבת את כתובת הIP
2. של ההתקנה-שנתקעת במצב הזה.
אודה למי שיכול לעזור.

קבצים מצורפים

• win.jpg
    KB 64.5 · צפיות: 13
  • כרום.jpg
    KB 69.1 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה