כללי שאלה בתג ועוד...

• הוסף לסימניות
שאלה בתג - (עדיין אין לי אישור לפורום תג, אז אני שואלת כאן) יש לי כותרת של שם הדף שהיא מגיעה ביישור ימני, על טור אחד.
וכותרת ממורכזת על שני הטורים.
יש מצבים שזה לא מסתדר.
צירפתי צילום מסך.

שאלה נוספת - איך ניתן לשלב תמונה קטנה בתוך הטקסט?
עשיתי כניסה מימין, כגודל התמונה שצריכה להיות פלוס רווח (שיהיה בין התמונה לטקסט).
אך איך כרגע משלבים את התמונה במקום הספציפי הזה שהכנתי לה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
צילום מסך

סליחה. צירפתי כאן.
תודה!

קבצים מצורפים

• Screenshot 2015-12-29 23.14.33.png
    KB 29.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אבל אני מעוניינת שזה יהיה על טור אחד, והכותרת תהיה על שני הטורים.
אך איך עושים שהשם של הדף יעבור לשורה הבאה, מעל הכותרת. ולא בטור הקודם. ושיאזן את הטורים שלמעלה.
יש פעמים בספר שהדף עם כותרת אחריו. ויש פעמים שהוא מופיע לבד. ובקטעים קצרים. כך שלא נראה לי כדאי לעשות אותו על שני טורים.
אולי פשוט צריך לעשות שני קודים? האחד לדף שיש אחריו כותרת, והשני לדף שאין אחריו כותרת?
לראשון לתת הגדרה של טור אחד. ולשני הגדרה של שני טורים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאור;1915176:
אבל אני מעוניינת שזה יהיה על טור אחד, והכותרת תהיה על שני הטורים.
אך איך עושים שהשם של הדף יעבור לשורה הבאה, מעל הכותרת. ולא בטור הקודם. ושיאזן את הטורים שלמעלה.
יש פעמים בספר שהדף עם כותרת אחריו. ויש פעמים שהוא מופיע לבד. ובקטעים קצרים. כך שלא נראה לי כדאי לעשות אותו על שני טורים.
אולי פשוט צריך לעשות שני קודים? האחד לדף שיש אחריו כותרת, והשני לדף שאין אחריו כותרת?
לראשון לתת הגדרה של טור אחד. ולשני הגדרה של שני טורים???

כך אני הייתי עושה, 2 קודים

• הוסף לסימניות
תבדקו אם אין אחרי השורה של דף אנטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריעדמן;1915224:
תבדקו אם אין אחרי השורה של דף אנטר
אבדוק. תודה.

יש מישהו שיודע לענות לי על השאלה עם התמונה??

• הוסף לסימניות
אם אתם משאירים מקום אז להוסיף אח"כ באינדיזיין
חוץ מיזה שראיתי פה פעם בפורום תג שיש לזה איזה סקריפט ונראה קצת מסובך,
או שיש אופציה לשים אותו בשורה בנפרד ולא סביב הטקסט וזה פשוט מאוןד

• הוסף לסימניות
זהו שאני לא אמורה לייבא את זה אח"כ לאינדזיין. כך שבשביל זה ביקשתי פתרון כאן בתג.
יש לך אפשרות לכוון אותי לסקריפט המדובר?
תודה.

• הוסף לסימניות
יעויין בתפריט > עריכה > הכנס\החלף תמונה
ובעזרה שם.

• הוסף לסימניות
כן אבל היא רוצה להכניס תמונה סביב הטקסט כלומר עם גלישת טקסט

• הוסף לסימניות
ידוע הקושי הקיים בתג בעניין של הכנסת תמונות בתוך הטקסט, ושילובם בו באופן הרצוי, ע"י גלישת הטקסט מסביב לתמונה.

אמנם, כשתמונה נמצאת בתחילת שורה, ניתן לעשות זאת ע"י השתלת חלון אחרי הרווח שאחרי התמונה. אולם הדבר מסובך יותר כאשר התמונה נמצאת בסוף שורה, וכ"ש כשהתמונה נמצאת באמצע שורה

הדבר מסורבל מאוד כאשר באים לעשות זאת ע"י הגדרת כניסות לשורות, אולם תג שיחי' ברוב חפצו לסייע לכולנו נתן הסבר מקיף ונהדר כיצד לעשות זאת, וראה ההסבר בזה כאן ובאשכול ששם.

על פי דרכיו שם יצרנו בס"ד סקריפט אדיר שעושה את כל העבודה הידנית שנזכרת שם ממש בלחיצת כפתור, ועוד הוספנו בו כמה אפשרויות מתקדמות של טיפול בשתי תמונות.(דניאל וייסמאן שיחי' הביע התפעלותו מהסקריפט.) אחר קבלת הרשות מתג שיחי' הננו להציעו כאן בפני חברי הפורום היקרים.

ניתן להשיג את הסקריפט ע"י פניה אלי בתיבה האישית והשארת כתובת אי-מייל, מחירו 150 ש"ח.

עם רכישת הסקריפט מקבלים גם קובץ הסברים ודוגמאות בפועל להבנה קלה של השימוש בסקריפט.

כאן נמצא קובץ של הדגמה חלקית של אופן פעולת הסקריפט ונוחות הפעלתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;1916564:
ידוע הקושי הקיים בתג בעניין של הכנסת תמונות בתוך הטקסט, ושילובם בו באופן הרצוי, ע"י גלישת הטקסט מסביב לתמונה.

אמנם, כשתמונה נמצאת בתחילת שורה, ניתן לעשות זאת ע"י השתלת חלון אחרי הרווח שאחרי התמונה. אולם הדבר מסובך יותר כאשר התמונה נמצאת בסוף שורה, וכ"ש כשהתמונה נמצאת באמצע שורה

הדבר מסורבל מאוד כאשר באים לעשות זאת ע"י הגדרת כניסות לשורות, אולם תג שיחי' ברוב חפצו לסייע לכולנו נתן הסבר מקיף ונהדר כיצד לעשות זאת, וראה ההסבר בזה כאן ובאשכול ששם.

על פי דרכיו שם יצרנו בס"ד סקריפט אדיר שעושה את כל העבודה הידנית שנזכרת שם ממש בלחיצת כפתור, ועוד הוספנו בו כמה אפשרויות מתקדמות של טיפול בשתי תמונות.(דניאל וייסמאן שיחי' הביע התפעלותו מהסקריפט.) אחר קבלת הרשות מתג שיחי' הננו להציעו כאן בפני חברי הפורום היקרים.

ניתן להשיג את הסקריפט ע"י פניה אלי בתיבה האישית והשארת כתובת אי-מייל, מחירו 150 ש"ח.

עם רכישת הסקריפט מקבלים גם קובץ הסברים ודוגמאות בפועל להבנה קלה של השימוש בסקריפט.

כאן נמצא קובץ של הדגמה חלקית של אופן פעולת הסקריפט ונוחות הפעלתו.
אני קניתי בזמנו את הסקריפט ומאוד נהנתי ממנו

• הוסף לסימניות
זה נשמע סקריפט מעולה, אך דוקא ספציפית אני צריכה את זה לתמונה אחת בודדת.
שהיא בתחילת שורה.
מה שחשבתי לעשות זה להכין גם את הטקסט בפורמט תמונה, ולשתול באותה השורה את התמונה ואת הטקסט.
(במקרה שלי זה טוב, כי הכיתוב שבצד זה הסבר על התמונה).
אבל כשמדובר על גלישת טקסט בלבד, זה לא יעזור.
נראה לכם פתרון??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה