אחד החכמים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
איזה תוכנה שווה יותר ללמוד פוטושופ או פרמייר?
תודה רבה
תודה רבה
כן זה הכוונהלא הבנתי, פוטושופ זה של עיבוד תמונות ופרימייר זה של עריכת וידאו, לא?
אלא אם כן את\ה שואל\ת איזה תחום יותר שווה ללמוד....
.כן זה הכוונה
מסכימה לגמרי!אם כבר מעונינים ללכת על הקטע של עריכת וידאיו אז הייתי הולכת על אפטר ולא פרמייר
אני אשמח לשמוע על מקומות כאלו ואזור משכורת.גרפיקה עוד איכשהו אפשר להגיע למקום טוב ומשכורת יפה.
ומה יעשה איתה לבד?פוטושופ זה תוכנה יותר חכמה עם הרבה יותר אופציות מפריימיר, אם לומדים אותה יסודי ממש על כל חלקיה הייתי ממליצה יותר ללמוד אותה.
חסר מה לעשות עם פוטושופ לבד?!ומה יעשה איתה לבד?
השאלה אם זה לתחביב או למקצוע.
(האמת שאפשר למצוא נישות אבל קשה למצוא כאלו מוגדרות ומספקות)
ונראה לי שיהיה קל להקיש ביניהם באיזה שהוא שלב.כל התוכנות של אדובי יש ממשק עבודה מאוד דומה,
ברגע שלומדים תוכנה אחת, אפשר עם קצת רצון טוב ללמוד את האחרות לבד
עיתונות משרדי פרסום ויח''צ.אני אשמח לשמוע על מקומות כאלו ואזור משכורת.
תודה!!
עיתונות זה ממש לא משכורת יפה.עיתונות משרדי פרסום ויח''צ.
באמת?!עיתונות זה ממש לא משכורת יפה.
זה מינימום או קצת יותר.
אני עובדת בעיתון ורוצה להתקדם, לאיפה אפשר?
מעניין.יש לי חברה שעובדות בקו עיתנות ודווקא מאד מרוצה מהתנאים והמשכורת.
מעניין.
איפה?
בקו עיתנות
אז ככה בעיקרון מה את רוצה לעסוק??איזה תוכנה שווה יותר ללמוד פוטושופ או פרמייר?
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים