כללי שאלה בתמחור (בעימוד)

• הוסף לסימניות
כמה לקחת על עימוד עם חלקים שמעומדים כ"א בצורה שונה, הערות שוליים, טורים, הערות שוליים בטורים, חלונות סעיפים ומקורות וציטוטים והדגשות והכל, שערים לכל חלק, עמודי הנצחה, והכל מעוצב גרפי בפאר והדר + כריכה צבעונית.
אני צריך מחיר גלובלי (בהערכה שהספר יהיה בן 250-300 עמודים) שיהיה יחסי למחיר שלי לעימוד רגיל ופשוט - 4 ש"ח

• הוסף לסימניות
לא יצא לי לעמד מס' רב של עמודים אבל נראה לי שהייתי לוקחת על העמודים עם העיצוב, שערים וכו' משהו כמו 35-40 ושאר העמודים קצת פחות, תלוי אם זה דורש עיצוב גריד קבוע/ משתנה וכו', אבל עבודה כזו במחיר שקרוב ל-4 ש''ח לעמוד אין מצב שהייתי עושה,
מישהו חושב אחרת, אולי הגזמתי??

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע דעות נוספות

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה אתה מעמד.
תעשה סדר: כמה שערים? כמה הנצחות? כמה עמודים עם הערות שוליים, וכמה בלי הערות? (בערך, כמובן).

פשוט לדעתי כדאי לך לחלק את התמחור בין החלקים, ואח"כ לתת מחיר גלובלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;1713142:
לא כ"כ הבנתי מה אתה מעמד.
תעשה סדר: כמה שערים? כמה הנצחות? כמה עמודים עם הערות שוליים, וכמה בלי הערות? (בערך, כמובן).

פשוט לדעתי כדאי לך לחלק את התמחור בין החלקים, ואח"כ לתת מחיר גלובלי

עוד לא קיבלתי את הטקסט, כי לא סגרתי עם הלקוח.
לא יודע כמה עמודים בכל חלק.
חלק אחד הוא 2 טורים והערות בטור אחד (בערך 200 עמ'), חלק שני טור אחד והערות ב2 טורים (בערך 50 עמ'), חלק שלישי בלי הערות וטורים (בערך 20 עמ'), ועוד הקדמה ומבוא ותוכן עניינים. יש שערים רבים: ראשי, לכל חלק, וגם לחלקים פנימיים לפי נושאים. לא יודע כמה נושאים.
לא יודע כמה עמודי הנצחה.

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר תמחור גלובלי

כל דבר מתמחרים בנפרד

א. עימוד עם הערות שוליים כל עמוד כך וכך שקלים

ב. מחיר נוסף בגלל שיש כאן שני סוגי עימוד 1) עם הערות שוליים בטורים 2) הערות שוליים בטור אחד

ג. כריכה צבעונית

ד. שער ראשי

ה. כל עמוד נוסף כגון הסכמות הקדמות הנצחות וכו' כל עמוד מחיר

ו. לא מתמחרים לפני שרואים ממש את הטקסט כי תמיד יש הבדל לבין הבנת הלקוח לבין המציאות בקשר למוכנות הקבצים לעימוד

• הוסף לסימניות
אתמהה
אם כבודו עדיין לא יודע במה מדובר
איך נעזור לך במחיר
אם תרצה תתקשר עכשיו אסביר לך

• הוסף לסימניות
איך שאני מבין
רק על העימוד בלי הנצחות שערים כריכה וכו'
משהו בערך 2500-2800 ש"ח

זו ההערכה שלי, כמובן בלי לראות את הטקסט

• הוסף לסימניות
לעולם לא אתן מחיר לפני שאראה את הטקטס

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא יותר כזו:
אם אני לוקח 4 לעימוד פשוט, כמה מתאים לי לקחת לעמוד טורים והערות שולים, או לעמוד שער, הנצחה וכדו' מעוצב בפאר והדר.
זו לא פעם ראשונה ולא פעם 15 שלי, אבל זו פעם ראשונה שאני מנסה לקחת עבודה של טורים והערות שוליים מרובת עמודים. (אני מעמד באינדיזיין ורק עכשיו יצא סקריפט שמאפשר את זה)
מצו"ב דוגמאות
1: מסילת ישרים, שעשיתי עכשיו בכמה דקות, זה מה שאני לוקח עליו 4 לעמוד
2. עמודים מספר אמיתי שעשיתי מעוצב מלא בשערים פנימיים והנצחות וסגנונות, אבל ללא טורים והערות. גם עליו גביתי 4 לעמוד אבל אני שוקל לשנות את זה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 174.2 · צפיות: 25
  • שער פנימי.jpg
    KB 294.3 · צפיות: 30
  • שער פרק-01.png
    KB 301.5 · צפיות: 31
  • עמודי לעילוי נשמת.jpg
    KB 255.4 · צפיות: 27
  • 2.jpg
    KB 346 · צפיות: 22
  • 3.jpg
    KB 506.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תתקשר בבוקר אסביר לך

• הוסף לסימניות
לכל העמודים המיוחדים האלה לקחת 4 ש"ח????????
עבודות יפהפיות!!! מחירן בשוק בין 50-250 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מחיר גלובלי - לפי המחיר הגבוה ביותר
למשל
אם לעמוד רגיל אתה לוקח X
ולעמוד עם הערות אתה לוקח X+Y,
ולעמוד עם 3 טקסטים אתה לוקח X+Y+Z

בתמחור גלובלי מתמחרים את הכל לפי X+Y+Z

• הוסף לסימניות
השתגעת לגמרי אם אתה לוקח 4 ש"ח לעמוד מעוצב. עבור גריד יש מחיר יפה.... ועבור כל עמוד שונה של הקדשות וכדו' יש מחיר יפה.... [עיקר הכסף מגיע משם....]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה