כללי שאלה בתמחור כרגיל

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם זה מוגזם לקחת על עיצוב אחד של פרסומת שכולל ארבע דוגמאות 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
מוגזם??????

• הוסף לסימניות
כן למה זה נמוך??? הרי לוקחים בעקרון לפי שעת עבודה לא???

• הוסף לסימניות
תלוי איזה גודל פרסומת. שלט חוצות מחירו שונה מפרסומת בגודל 10/5. פרסומת קטנה לוקחים פחות. העלו פה בעבר מחירון של גרפיקאים. אפשר אולי להסתכל שם.

• הוסף לסימניות
אוקי אבל זה לא ענה לי על שאלתי
אני מתכוונת פרסומת גודל בערך A4 לתליה

• הוסף לסימניות
השאלה איך נראה הפרסומת?

• הוסף לסימניות
פרסומת של A4 שאת צריכה לעשות לה 4 דוגמאות!!!!
תחלקי 200 ל-4 ..... ובד"כ יש שינויים, ושיפוצים, ותיקונים...

• הוסף לסימניות
אני מעלה 4 דוגמאות
אשמח אם תתמחרו לי את זה וגם אשמח לשמוע חו"ד

• הוסף לסימניות
מקסים. 200 שקל כל אחד לפחות!!

• הוסף לסימניות
אני לקחתי לפרסומת של A4 בערך 150 ש"ח.
לא יודעת אם זה נחשב הרבה או מעט. זה מה שהצלחתי להוציא מהלקוח.
אגב, הדוגמאות מאד מאד יפות. הראשונה הכי יפה, האחרונה בעלת נוכחות יותר מהשאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה