שאלה בתמחור צילום מוצרים

• הוסף לסימניות
לקוחה בקשה ממני צילום מוצרים -בין 10 ל20
כמה אני אמורה לקחת על זה?
והאם חייבים פלאשים חיצוניים או שמספיק פלאש שמתלבש על המצלמה של גודוקס
(אני מתחילה)

• הוסף לסימניות
הקפצה
ממש דחוף לי..........
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה פרוש צילום מוצרים?
איזה מוצרים? על איזה רקע?

השאלות שלך מראות שאולי לא כדאי לך לקחת בכלל תשלום על העבודה הזו כי את עדיין צריכה ללמוד הרבה כדי להוציא תוצאה ששוה תשלום.

• הוסף לסימניות
צילמתי כמה פעמים מוצרים.
לרוב זה בין 4 ל7 פלאשים.

• הוסף לסימניות
וואפשר גם לצלם עם פלאש אחד, אבל לא על המצלמה...

אם תשתפי באילו מוצרים מדובר, נשמח לעזור :)

• הוסף לסימניות
השאלה מה הם המוצרים? אם זה תכשיטים צריכים עדשת מקרו ושולחן מיוחד לצילום ושני פלאשים לפחות . אני מכירה מקום שלוקחים 100דולר לתמונה אבל זה לוקח להם לצלם לפחות שעתיים מוצר אחד כדי באמת להוציא תמונה טובה
צילום מוצרים זה תחום לפני עצמו וצריכים ללמוד את זה.
בכל זאת מאחלת בהצלחה!
נ.ב. אולי כסטאז' תעשה מחיר לפי שעת עבודה (אבל תודיע מראש שהם השפנים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1751457:
וואפשר גם לצלם עם פלאש אחד, אבל לא על המצלמה...

אם תשתפי באילו מוצרים מדובר, נשמח לעזור :)

אפשר לצלם גם עם הטלפון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1751391:
צילמתי כמה פעמים מוצרים.
לרוב זה בין 4 ל7 פלאשים.

כמה פלאשים???????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1751391:
צילמתי כמה פעמים מוצרים.
לרוב זה בין 4 ל7 פלאשים.

נכתב ע"י tamiro;1751666:
כמה פלאשים???????

גם כלה זה מוצג ...
טבעות של הזוג, כתובה מעוצבת ... מצולמים כשמסביב, באולם, מפוזרים 7 פלאשים ;)

וברצינות, 2 פלאשים שורפים רקע, 2 אחוריים, 2 קדמיים, 1 מילוי עם בום מלמעלה. בלי להסתבך עם זוויות של רפלקטורים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1751687:
גם כלה זה מוצג ...
טבעות של הזוג, כתובה מעוצבת ... מצולמים כשמסביב, באולם, מפוזרים 7 פלאשים ;)

וברצינות, 2 פלאשים שורפים רקע, 2 אחוריים, 2 קדמיים, 1 מילוי עם בום מלמעלה. בלי להסתבך עם זוויות של רפלקטורים :)

אני מצלם עם פלאש אחד לרקע
ואחד או שניים לשאר הדברים...

• הוסף לסימניות
בסטים הבודדים שצילמתי בעבר 3 פלאשים לא הספיקו.

• הוסף לסימניות
אני מכירה צלם מוצרים תותח שמצלם לפעמים רק עם פלאש אחד והרבה רפלקטורים קטנים

• הוסף לסימניות
.... כמו שנאמר, מאוד תלוי במה מדובר. מה רוצים להשיג. מה התאורה הסביבתית... וכו'.
צריך להיוץ מוכנים לכל "צרה" שלא תהיה. כדאי לברר מראש עם הגרפיקאית/סטייליסטית וכו' מה יש במקום, מה רוצים להשיג, איזה רקע נדרש, כמה מקום יש (לפלאשים קטנים/גדולים/סוג חצובות ...).
תבררי כמה שיותר פרטים... ואז אפשר לעזור יותר.

בכל מקרה, לפחות פלאש חיצוני עם תאורה מרוככת - מטריה/סופט בוקס וכד'. יתכן שצריך "רקע נקי לגמרי כמו אוהל אור/שולחן טכני.

בהצלחה.

בגלריה, סט קטן מתוך מגוון גדול תמונות של חנות יודאיקה שצולמה. הרבה על-פי בקשת הגרפיקאית+מעצבת שהיו (כולל תאום בנושא הרקע וכד').
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=4389

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה