שאלה ב-עימוד DIV

• הוסף לסימניות
אני צריך את עזרתכם\ן,
אני מעוניין שהדיב הפנימי המכיל טקסט יהיה במרחק 45 פיקסלים מהקצה העליון של התמונה והתמונה תישאר דבוקה לקצה עליון המסך .בפועל התמונה מתרחקת מהקצה העליון של המסך למרות שהגדרתי את השוליים בתוך הדיב הפנימי. אציין שלגבי השולים מצד ימין זה כן עובד

This user does not have permission to use the HTML BB code.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כלום.
ובאמת ניסיתי.

אולי המחשה ויזואלית של מה אתה רוצה ואיך זה נראה כרגע, יקלו להגיש לך עזרה.

עוד יותר יקל אם תשתמש בjsfiddle או codepen כדי להציג את הקוד שלך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1526480:
לא הבנתי כלום.
ובאמת ניסיתי.

אני מצרף לנוחיותך תמונת פוטושופ של המסך הנדרש
ותמונה של המצב הקיים .כמו כן מצרף את הקובץ
נ.ב אשמח לקבל גם דרכים אחרות אך קודם חשוב לי להבין למה לא עובד מה שעשיתי ואם אפשר דרך כמה שיותר קרובה למה שעשיתי

קבצים מצורפים

• sln.rar
    KB 21 · צפיות: 0
  • נדרש.png
    KB 172.4 · צפיות: 0
  • מצב_קיים.png
    KB 170.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mhhhdm;1526502:
אני מצרף לנוחיותך תמונת פוטושופ של המסך הנדרש
ותמונה של המצב הקיים .כמו כן מצרף את הקובץ
נ.ב אשמח לקבל גם דרכים אחרות אך קודם חשוב לי להבין למה לא עובד מה שעשיתי ואם אפשר דרך כמה שיותר קרובה למה שעשיתי

במקום margin, תשתמש בpadding

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1526480:
לא הבנתי כלום.
ובאמת ניסיתי.

נכתב ע"י Shia;1526512:
במקום margin, תשתמש בpadding

תודה רבה מעמוקא דליבא .אשמח עם כבודו יסביר לי למה זה לא עובד. הרי חייב לכאורה שהיה היגיון בזה אחרת זה לא חוקי או שזה מקרה יוצא דופן.....(כלל פרטי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה