שאלה ב Windows7

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחד החידושים ב Windows7 שעזרו לי, היא האפשרות להצמיד אייקונים של תוכניות לשורת המשימות.
אחד האיקונים שהצמדתי, היא תיקיה ריקה.
עד היום היתה לי אפשרות, ע"י לחיצה ימנית בעכבר נפתחה תיבה עם רשימת התיקיות שנפתחו לאחרונה. זה מאוד נוח, כי הוא זוכר את העבודות עליהן עבדתי בימים הקודמים.
פתאום האפשרות הזו נעלמה לי, בלחיצה ימנית אני מקבלת רק את סייר windows וביטול ההצמדה לשורת המשימות, בלי כל הרשימה שהיתה לי עד היום.
מה הסיבה לזה? איך אפשר לסדר את העניין?

אודה לכל עזרה והכוונה

• הוסף לסימניות
לוח הבקרה, לחיצה על מראה והתאמה אישית ולאחר מכן לחיצה על שורת המשימות ותפריט התחלה.

לחצי על הכרטיסיה תפריט התחלה

סמני את תיבת הסימון אחסן והצג פריטים שנפתחו לאחרונה בתפריט התחלה ובשורת המשימות.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה - אצלי בוורד הוא היה נותן את הקבצים האחרונים בלחיצה ימנית על האייקון ופתאום נעלמה האפשרות הנוחה הזו! מה זה צריך להיות? אגב בשאר האייקונים התכונה עובדת יופי!

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sn מחשבים;634106:
לוח הבקרה, לחיצה על מראה והתאמה אישית ולאחר מכן לחיצה על שורת המשימות ותפריט התחלה.

לחצי על הכרטיסיה תפריט התחלה

סמני את תיבת הסימון אחסן והצג פריטים שנפתחו לאחרונה בתפריט התחלה ובשורת המשימות.

עשיתי כדבריך וזה היה כבר מסומן שם!

• הוסף לסימניות
תנסי להסיר את הסימן

תנסי להסיר את הסימן לצאת. ואז לחזור ולסמן אותו שוב... מה לעשות ככה זה במיקרוסופט
בכל מקרה התיקיות לא יחזרו מייד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sn מחשבים;636437:
תנסי להסיר את הסימן לצאת. ואז לחזור ולסמן אותו שוב... מה לעשות ככה זה במיקרוסופט
בכל מקרה התיקיות לא יחזרו מייד.

גם את זה ניסיתי...

• הוסף לסימניות
את משתמשת בתוכנה שמסירה קבצים אחרונים כדוגמת ccleaner?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;637398:
את משתמשת בתוכנה שמסירה קבצים אחרונים כדוגמת ccleaner?

לא. (ויש לציין שבשאר התוכנות כן רואים קבצים אחרונים בשורת המשימות - רק בוורד לא)

• הוסף לסימניות
גם לי נעלם מכל האייקונים כל המסמכים אחרונים, למרות שבלוח בקרה מסומן וי על ה"הצג פריטים אחרונים", איך אפשר להחזיר את זה?

• הוסף לסימניות
מה בדיוק נעלם?
(אגב האשכול מלפני כמה שנים).

• הוסף לסימניות
נעלמו המסמכים האחרונים כשלוחצים על האייקונים של התוכנות או של הסייר בעכבר ימני. כממו בשאלה בתחילת האשכול.

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• Picture.jpg
    KB 411.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על התחל< מאפיינים.
יש שם V במקום המתאים?
כמו"כ, היכנס ל'התאמה אישית', למטה יש שני שורות עם מספרים בסופם, מה המספרים המופיעים שם, אם בכלל? (אני מדבר בעיקר על השורה 'מספר הפריטים שיש להציג ברשימות קפיצה'. תשנה שם למספר אחר).

• הוסף לסימניות
ציינתי שמסומן V במקום הנ"ל, גם היה רשום לי במספרים בכל אחד- 10, שיניתי ל-11 ולא עזר..

• הוסף לסימניות
עשיתי גם איפוס לברירת מחדל ולא עזר..

• הוסף לסימניות
אחרי שאתה משנה תעשה הפעלה מחדש.

• הוסף לסימניות
צר לי לאכזב אותי,, אבל הבעיה לא נפתרה גם אחרי הפעלה מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה