שאלה בSQL

• הוסף לסימניות
אני כותבת שאילתא בSQL שצריכה לבדוק לי בהשואה של שנים כמה כסף נכנס מכל סניף ...
ז"א התצוגה נראת:
סניף : כמות הזמנות סה"כ הכנסות שנה
ב"ב 6 65000 2017
ב"ב 7 25000 2018
עכשיו אני צריכה להוסיף לי עמודה נוספת שתחשב לי כמה אחוזי רווח היו לי בכל סניף כל שנה לצורך זה אני צריכה להשתמש בעמודה של סה"כ הכנסות ...
את הטבלה בשאיתא הצגתי ב2 שאילתות על כל שנה נפרד עם UNION בינהם .
עכשיו אני צריכה לקחת מכל טבלה בנפרד את השדה של סה"כ הכנסות וצריכה עליהם לעשות חישוב ולהוסיף תעמודה לטבלה המוצגת השאלה איך אני יכולה להשתמש בשדות האלו ...
ניסתי ליצור טבלה חדשה לכל שאילתא של שנה ולהכניס לתוכה תערכים שאני שולפת לא הצלחתי להכניס תערכים ...
מה הדרך הנכונה לעשות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
את יכולה להגדיר טבלה זמנית במשתנה
declare @TEMP table (ID int, Branch nvarchar(max), Sum int, Year int)
insert into @TEMP from.....

-ככה פעמיים עבור כל שנה
ובשליפה הסופית את שולפת מהטבלה הזמנית + שדה מחושב של כל השנים (SUM)?

• הוסף לסימניות
זה לא נותן לי להכניס ערכים מהשאילתא אני העתקתי את מקוד שהבאת לי וליד זה את השאילתא זה כותב לי שגיאה ליד הFROM

• הוסף לסימניות
השגיאה הסתדרה לי ,
תודה

• הוסף לסימניות
זה לא נותן לי להכניס ערכים מהשאילתא אני העתקתי את מקוד שהבאת לי וליד זה את השאילתא זה כותב לי שגיאה ליד הFROM
insert into @temp(columnS_Name) SELECT ID, Name FROM Table
בסוגריים תרשמי את שמות השדות בטבלה הזמנית
בselect את השאילתה שלך בהתאמה

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה לשלוף שדות מתוך הטבלה הזמנית זה כותב לי תשגיאה הבאה:
Msg 137, Level 16, State 1, Line 90
Must declare the scalar variable "@TEMP".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה