שאלה | גביית סכום נוסף אם מפיצים עבודה שלי

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודה למוסד מסויים עבור ערב שהם הפיקו.
אם הם רוצים להשכיר את העבודות שלי למקומות שונים, או למכור לתלמידים לדוג'
האם: 1- אמורים לתאם זאת איתי?!
2- אני אמורה לקבל איזהשהו סכום ממה שהם מקבלים?!

ואל תגידו לי תלוי מה היה ההסכם, כי לא היה כאן הסכם, לכן אני שואלת, כדי לדעת להבא האם לסכם משו כזה מראש, האם זה מקובל?!...
תודה!

• הוסף לסימניות
פירלאנס וכד' אינו שותף!

לכן יש לתמחר עבודה כזו מראש בסכום מכובד יותר, זו דעתי,
אך איני מגיעה ממקום זה.

• הוסף לסימניות
כל עוד לא סוכם אחרת, נראה לי שהם "קנו" ממך מוצר והוא שלהם.

במקרים של כתיבת תסריט, וסרט עלילתי, או עבודה מאד מאד מושקעת-
כדאי בהחלט לעגן את זה בהסכם חתום מראש.

• הוסף לסימניות
הם קנו ממך את המוצר, גם אם הם נהיים מליארדים בגלל זה.

• הוסף לסימניות
כל עוד לא סוכם מראש דבר, המצגת בבעלותם! וזכות הלקוח לעשות בה כטוב בעיניו.
זכות שלהם למכור את הדיסקים להשכיר וכדו'... כדי לכסות את ההוצאות וגם להרוויח
וזכות שלך- לברר מראש את מטרת המצגת ולגבות סכום כפי ראות עיניך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה