כללי שאלה דחופה באילוס'-embed אולי?

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האילוס נסגר ליבאמצע כי לא היה מספיק זיכרון כנראה וכשפתחתי הוא אומר לי שלא מזהה את הלינק....יתכן שלחלק מהאיורים שיבאתי שכחתי לעשות הטמעה,גם הטקסט נעלם לי.
איך אני מתקנת את זה?
אציין שכשאני עושה פתיחה ולוחצת על הקובץ בתיקיה,מופיה לי למטה התמונה הממוזערת כשהכל מושלם.
מה אפשר לעשות?
כל עזרה תתקבל בברכה!
ממש דחוף!
תודההה

• הוסף לסימניות
במקרה שאכן הלינקים חסרים
אמור להפתח לך בפתיחת הקובץ חלון עם אופציה של replace
תבחרי באופציה זו, ותאתרי שם את התמונה שלך.

• הוסף לסימניות
אני יודעת אבל הקטע הוא שזה קבצים וקטוריים שעבדתי עליהם בחלון אחר באילוס', איור אחד מקובץ שלם... ואז פשוט גררתי לחלון המרכזי.
אני כמעט בטוחה ששמרתי לפני..יש אפשרות לבדוק את זה אם זה נשמר איפה שהוא?

• הוסף לסימניות
אם גררת אותו אז הוא לא אמור להיות לינק אלא כמו צורה שכאילו יצרת בקובץ עצמו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטליה;2452269:
אם גררת אותו אז הוא לא אמור להיות לינק אלא כמו צורה שכאילו יצרת בקובץ עצמו

אז למה הוא לא מראה לי? למה בתצוגה הקטנה אני רואה את הכל שלם.זה אומר ששמרתי. לאיפה זה יכול להעלם? אפילו הטקסט שכתבתי נעלם! איך אני משחזרת??
זה עבודה של כמה שעות טובות
פליז מי יודע??

• הוסף לסימניות
אולי לפחות כדי לראות איך זה היה נראה (כדי להקל על עצמך לשחזר)
תצליחי לפתוח את הקובץ בפוטושופ או לייבא לאינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אני בינתיים מתחילה לשחזר. נס ששלחתי צילום מסך לפני.
אם למישהו בינתיים יהיה פיתרון...יותר מאשמח!
עבודה נעימה לכולנו

• הוסף לסימניות
תנסי ctrl y אולי תגלי כך כמה פריטים אבודים שהפכו לשקופים עקב חוסר בזכרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;2452401:
תנסי ctrl y אולי תגלי כך כמה פריטים אבודים שהפכו לשקופים עקב חוסר בזכרון.
גם את זה ניסיתי.אבל זה קורה כשהתמונה הופכת לבנה עם מתאר ואז זה עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה