כללי שאלה דחופה באינדיזיין, נא תענו לי זה דחוף ממש, העבודה צריכה לרדת לדפוס בחצי שעה הקובה

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות באינדיזיין לשבור תמונה שהבאתי בplace לעקומות?
מאחר ויש לי כמה תמונות בקובץ שגררתי ישירות מתוך קובץ זיפ, והוא מסמן לי כשגיאה, ואין באפשרותי לייצא את הקובץ לדפוס ב pdf
אם משהו יודע איך עושים זאת אודה לו מאד.
או רעיון אחר לסגירת קובץ למרות השגיאות (errors)

תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים
כל הברכות.
בל"נ אשתף, לאחר שאצליח לסגור.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי להדפיס לפידיאף ולא ליצא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבבה 5;1591317:
אולי תנסי להדפיס לפידיאף ולא ליצא?

ראשית, תודה על ההיענות המהירה,
שנית ניסיתי להדפיס בpdf, והוא לא נתן לי
לייצא הוא דווקא נתן, אבל אז לא יכולתי להגדיר לו סימני חיתוך גלישה וכו'.
יש אפשרות בייצוא להגדיר את הנ"ל?

• הוסף לסימניות
:(אין תשובה בשבילי?
דחוף!!!!!!! רחמים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגוש;1591307:
מאחר ויש לי כמה תמונות בקובץ שגררתי ישירות מתוך קובץ זיפ, והוא מסמן לי כשגיאה, ואין באפשרותי לייצא את הקובץ לדפוס ב pdf
אם משהו יודע איך עושים זאת אודה לו מאד.
או רעיון אחר לסגירת קובץ למרות השגיאות (errors)
מה ז"א?
חילצת את קובץ הזיפ בצורה הרגילה?

יתכן שהבעיה קשורה לפעולה שלך עם הזיפ, וממש לא לאינדיזיין..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1591348:
מה ז"א?
חילצת את קובץ הזיפ בצורה הרגילה?

יתכן שהבעיה קשורה לפעולה שלך עם הזיפ, וממש לא לאינדיזיין..

אני גררתי מתוך הזיפ לקובץ האינדיזיין, בלי לחלץ
ונגיד שהבעיה בפעולה, איך פותרים אותה?

• הוסף לסימניות
תחלצי מהזיפ ותגררי שוב לאינדיזיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה