כללי שאלה דחופה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ ממשהו והוא לא נפתח לי, זה נתן לי הוראה שצריך את הגרסה הכי מתקדמת של אינדיזיין, אז הורדתי מהאתר של אדובי את התוכנת נסיון לחודש, וכשפתחתי את הקובץ, כל העברית התהפכה, כנראה שהתוכנה לא תומכת עברית, האם יש מה לעשות?
יש לי את הCS הרגיל בגרסה עברית, האם יש דרך שאפשר לשמור את הקובץ שיפתח בתוכנה הזו???
תודה, זה דחוף לי מאוד אם למשהו יש תשובה

• הוסף לסימניות
אינדזיןן אכן מבקשת את הגירסה שבה עבדו על הקובץ (אם יז לך cs אז חכוליות שצריך cs2 ומעלה)

יש לך 2 אפשרויות - - -

או להוריד את התוכנה לגרסת נסיון (30 יום) בגרסת ME (תמיכה בעברית)
ואז לסיים את העבודה תוך חודש - - -
הנה הלינק http://www.fontworld.com/me/indesignme.html

או לייצא מהתוכנה שהורדת כבר שלא תומכת בעברית (או שכן מהלינק הנ"ל)
export לindesigebn interchange
ואז הקובץ יפתח בגרסה נמוכה יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;62980:
או לייצא מהתוכנה שהורדת כבר שלא תומכת בעברית (או שכן מהלינק הנ"ל)
export לindesigebn interchange
ואז הקובץ יפתח בגרסה נמוכה יותר

בעצם אני לא סגורה בעניין יצוא מתוכנה שלא תומכת בעברית,
שהיא לא תשבש לך את כל הקובץ - - -

מה שאת כן יכולה לעשות,
זה להוריד את הגרסה העברית ל30 יום,
ואז לייצא כנ"ל - - -

אם לא תצליחי, תשלחי אלי ואני אנסה לעזור - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;62981:
אם לא תצליחי, תשלחי אלי ואני אנסה לעזור - - -

Roots, תקפוץ על המציאה, ותשלח לבלה בלה, זה יחסוך ממך הרבה כאבי ראש.
קובץ INX לפעמים כן עובד ולפעמים לא. אבל אם לכתחילה זה נפתח אצלך לא נכון, אין לך מה לשמור לכזה סיומת, זה לא אמור לעזור לך.
מה שכן, אתה יכול לבקש ממי שיש לו אינדיזיין מתקדם יותר שיעשה את זה בשבילך וכנ"ל.

• הוסף לסימניות
אין מילים, או אין מה להגיד?
לשנות את החתימה?
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה