כללי שאלה דחופה באינדייזן!

• הוסף לסימניות
עיצבתי פרוספקט בגודל ענק, ועכשיו אני צריכה להתאים אותו גם לגודל מוקטן.
יש אפשרות לשנות את גדלי העמוד וכל העיצוב יוקטן אוטומטית, או שאני צריכה להתאים אחד אחד...
תשובה דחופה...

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד תשובה?
אני בלחץ מטורף של זמן...

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת בוחרת הכל ומשנה אחוזים ו
אז תקטיני את העמוד בהתאם או להפך

• הוסף לסימניות
הייתי מקבצת הכול בגרופ ואז מקטינה ביחד, באחוזים או ידנית.
אם לא צריך לעשות שום שינוי מהפרוספקט הגדול, אפשר להקטין את המודעה הסופית הPDF באקרובט בלי לפתוח אותה אפילו.

• הוסף לסימניות
כשאתה מדפיס יש אפשרות להקטין את האחוזים של הדף

דוגמא
אם עשית A4 ותעשה בהדפסה 50% ייצא לך A5

• הוסף לסימניות
מסובך מאוד לחשב באחוזים... לי בכולופן.
בסוף מה שעשיתי זה בשיטה הכי פרימיטבית... הקטנתי אותם אחד אחד.
מכיוון שמדובר ב-24 עמודים ענקיים זה היה מסובך מאוד לעשות את כולם בבת אחת.

• הוסף לסימניות
להבא את יכולה להקטין באחוזים כמו שכתב פוס
זה עובד מצוין, והחישוב לא כ"כ מסובך.
אגב- 50% מ-A4 זה לא A5 אלא A6...

• הוסף לסימניות
כוכב, לא נכון. אם מקפלים A4 לחצי יוצא A5.
25% מ-A4 זה A6.

• הוסף לסימניות
בכולמיקרה, צריך לשים לב כשמקטינים את העמוד - שהפונטים עדיין בגודל קריא!

• הוסף לסימניות
באינדיזיין יש דרך מעולה להקטין הכל
ולשמור על פרופורציה באופן אוטומטי
יש לתת לכל הפריטים סרגלים
ניתן להוסיף ע"י סקריפט -אד גואידס
לאחר מכן בתפריט אדיט - ליאאוט אדז'סטמנט
יש לסמן וי
ואז לגשת לגודל עמוד ולשנות אותו
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שגם הטקסט בתוך התיבה יקטן בהתאמה?
ניסיתי את מה שכתבת, האוביקט קטן, רוחב השוליים נשמר, אך המלל לא משתנה בגודלו אלא העודף הופך למוסתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה