שאלה דחופה ביותר-עזרו לי

• הוסף לסימניות
הסרטתי משהו במצלמה פעמיים ובטעות מחקתי את זה ואח"כ הסרטתי דברים אחרים..
איך אני משחזרת???זה דחוףףףף לי....
אני אשמח לתגובה מהירה
תודה רבה
או שאולי משהו יוכל לשחזר לי,אולי יש איזה כפתור מסוים במצלמה שאפשר לשחזר?

• הוסף לסימניות
יש תוכנות לשחזור אבל צר לי לאכזב שאם כבר הסרטת אחר כך הסיכויים לשחזור אפסיים.... :(
המקום ימלא חסרונך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,אבל איך אני משתמשת אם זה?
אני לא יודעת אנגלית ועוד משהו, שהרבה פעמים אני מעבירה מהמצלמה למחשב סרטונים אך משהו שראה עצר את הסרטון ואח"כ א"א לראות אותם במחשב.
מה עושים מכזה מצב,כמו שקרה לי עכשיו?וצילמתי הרבה אחרי זה
מקווה שהבנתם משהו.

• הוסף לסימניות
יש פה משהו שיוכל לעזור לי בשחזור??

• הוסף לסימניות
הורדתי מפה את התוכנה לשחזור ואני פשוט לא יודעת איך אני משתמשת בזה, יש עוד אפשרות?

• הוסף לסימניות
אם כבר, גם לי קרה הדבר.
ניסו לשחזר וזה לא צלח.
יש משהיא שיודעת על משהו מאזור המרכז שמצליח בשיחזורים במיוחד?
(תמונות של כמה שנים שלא פותחו!!!!!!!) :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה