כללי שאלה דחופה בנוגע לשמירת קובץ ספר באינדיזיין

• פותח הנושא Y578
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עצבתי ועמדתי ספר מתכונים להדפסה בחום עמודים צמודים, עכשיו אני רוצה להדפיס בספירלה. אני צריכה לעמד מחדש?? או שזה בלחיצת כפתור...?
איך אני עושה עמודים בודדים ולא זוגים?

• הוסף לסימניות
קונטרול שיפט P, ולבטל את Pacing pages

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
הרי גם בהדפסה בחום ספר של איי 4 את לא מעצבת על איי3
זה העבודה של הדפוס
אז מה הבעיה עם הספירלה?

כי בסגירה זה נסגר על גודל הדף שעבדת עליו וכל דף הוא נפרד
אלא אם את מגדירה אחרת בהדפסה

• הוסף לסימניות
יש מספיק שוליים פנימיים?

• הוסף לסימניות
אם היא עבדה על הדבקה בדבק חם אז אמוריים להיות שוליים די גדולים

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת, אבל בבית דפוס אמרו לי שלא יהיו עמודים צמודים אלא אחד אחד, אבל בניתי בצורה כזו.
הגודל הוא 16/24 לעמוד ובעצם כשהוא נפתח אז זה כפול 32/24.
העמוד הראשון והאחרון הם כעמוד אחד ושאר העמודים הם 32/24
לגבי השוליים אני באמת מקווה, השארתי 1 ס"מ.

• הוסף לסימניות
את עיצבת מחובר?

שולים של 1 לדבק נראה לי צפוף

• הוסף לסימניות
כן מחובר.
בקיצור, מה עושים????

• הוסף לסימניות
לעבוד כעמודים בודדים - לא כפולות
להוסיף בליד לכל דף
להתרחק מהשוליים
לשמור כ-Pages

• הוסף לסימניות
את לא יכולה פשוט לחלק מכיון שיש אובקטים שנפרשים על פני העמודים והם בורחים מכאן לשם.
יש לי סקריפט לזה - שמקור נועד למשהו אחר, אבל יכול לעזור גם כאן.
בעצם אם הבנתי נכון, יש כאן ספר שהוא כביכול על A3 ואנו רוצים לעשות ממנו דפים בודדים של A4 [לא משנה הגודל העיקר היחס].
דבר זה נפוץ מאוד בעימוד של רב טקסט בו אנו מעמדים כפולה יחד, ואחרי זה מפרידים את זה לדפים בודדים.
אנו יוצרים מסמך חדש עם הגדלים הרצויים של כל עמוד, עושים שיהא עמודים צמודים, והסקריפט ממקם אותו במקום הרצןי כ שיהא אפשר אחרי זה ליצא אותו כעמודים בודדים.

קבצים מצורפים

• מיקום רב טקסט עם קול.wmv
    2.2 MB · צפיות: 16
  • מיקום רב טקסט (1).jpg
    KB 39.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
את צריכה מרחק של 1 סמ מכל קצה אל תחילת המלל
אחרת זה יכנס פנימה ולא יהיה ניתן לקרוא את זה

זה גם תלוי בעובי של הספר

בדקתי כרגע בכמה ספרים שישי לי בבית,
ככל שהספר עבה יותר הרווח גדול יותר

מגזין זמן- 160 עמ'
רווח שולים 1 סמ מכל כיוון

קבצים מצורפים

• WIN_20160916_01_14_52_Pro (2).jpg
    KB 156.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Y578;2237987:
אני לא יודעת, אבל בבית דפוס אמרו לי שלא יהיו עמודים צמודים אלא אחד אחד, אבל בניתי בצורה כזו.
הגודל הוא 16/24 לעמוד ובעצם כשהוא נפתח אז זה כפול 32/24.
העמוד הראשון והאחרון הם כעמוד אחד ושאר העמודים הם 32/24
לגבי השוליים אני באמת מקווה, השארתי 1 ס"מ.

רק בסגירה הם כפולים?
כי אם כן כנראה סגרת על אינטרקטיב שהצמיד עמודים
והקובץ שלך רגיל

תבדקי בהגדרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה