שאלה דחופה בעריכת וידאו

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם מצלמת ניקון D800 ועושה בה וידאו על האיכות הגבוהה ביותר
רזולוציה- 1920*1080 , 30 fps,
הסרטונים מגיעים למשקל בין 50-80 מגה למשך כ30-40 שניות,
הסרטונים עפ"י הנתונים האלו הם באיכות מדהימה לגמרי!!!!

הסרטונים מיועדים להגיע לאתר וימאו - VIMEO
אני עובדת עם פרימייר ואפטר ,
הבעיה שלי היא כזאת- הסרטונים יורדים באיכות רצינית עד רמה של פקסולים כאשר אני סוגרת אותם בפרימייר (H.24)
מה עושים כדי למנוע בעיה זו? ולשמור על האיכות הטובה ביותר ?
(האם סרטונים של רשתות חברתיות או יוטיוב וכו' דורשים דרישות מיוחדות מבחינת עריכה?)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק על כמה הBITRATE
תעלי אותו כמה שניתן מבחינת המשקל
תבדקי אם הסיקוונס תואם את החומר והאם היצוא תואם לשניהם
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה ז"א BITRATE?
ומה ז"א לבדוק את הסיקוונס? לראות האם האיכות אותו דבר?

• הוסף לסימניות
BITRATE-פרמטר בהגדרות היצוא, קובע את איכות ומשקל הקובץ הסופי. ככל שגבוה יותר- הסרט יהיה איכותי יותר וישקול בהתאם ולהיפך.
סיקוונס- הסיקוונס צריך להתאים לרזולוציה ולשדות של החומרים. וכן ביצוא צריך לייצא ברזולוציה, שדות ואיכות שתואמים את חומרי המקור. ניתן לבדוק זאת בחלון היצוא בכיתוב של הSOURCE- חומרים, לעומת OUTPUT- יצוא
בהצלחה!
ממליצה בחום להשתתף בקורס יצוא הבא של פופקו, עושה המון סדר בראש!
(לא אכפת לי שיגידו שאני הדוברת שלו :p, החיים שלי כעורכת השתנו מאז הקורס, למה שכולם לא יהנו ?)

• הוסף לסימניות
נ.ב

1- את מצלמת על NTSC
וסוגרת על PAL?

2. אני גם מצלם עם המצלמה הזאת וידאו -
וסוגר על MOV

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;1164991:
BITRATE-פרמטר בהגדרות היצוא, קובע את איכות ומשקל הקובץ הסופי. ככל שגבוה יותר- הסרט יהיה איכותי יותר וישקול בהתאם ולהיפך.
סיקוונס- הסיקוונס צריך להתאים לרזולוציה ולשדות של החומרים. וכן ביצוא צריך לייצא ברזולוציה, שדות ואיכות שתואמים את חומרי המקור. ניתן לבדוק זאת בחלון היצוא בכיתוב של הSOURCE- חומרים, לעומת OUTPUT- יצוא
בהצלחה!
ממליצה בחום להשתתף בקורס יצוא הבא של פופקו, עושה המון סדר בראש!
(לא אכפת לי שיגידו שאני הדוברת שלו :p, החיים שלי כעורכת השתנו מאז הקורס, למה שכולם לא יהנו ?)

דרך אגב, לא תמיד ככל שהביטרייט יותר גבוה באמת זה יותר איכותי, לכל סרט יש גבול עד כמה הוא יכול להיות איכותי, ולכן זה לא ישנה עם נעלה עוד את הביטרייט, (כמובן לאחר שהגענו לאיכות המקסימלית).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה