שאלה דחופה בתיאום מס

• הוסף לסימניות
מי בד"כ משלם את המס אם הוא עובר את התקרה
דרך המעסיק העיקרי או דרך המעסיק המשני?

כמו"כ האם אברך כולל נחשב כבן זוג שאין לו הכנסה?

• הוסף לסימניות
דרך המעסיק המשני
אברך = אין לו הכנסה

• הוסף לסימניות
דרך המעסיק המשני
אברך = אין לו הכנסה
אברך כולל אינו מזכה בנקודת זיכוי,
בהתאם לסעיף 37 לפקודת מס הכנסה, עובד שלבן זוגו אין כל הכנסה, יהיה זכאי לנקודת זיכוי אחת, בתנאי שאחד מבני הזוג עיוור, או הגיע לגיל פרישה, או שנקבעה לו נכות רפואית בשיעור 100%/נכות רפואית משוקללת בשיעור 90% ומעלה.

• הוסף לסימניות
אם המעסיק הוריד לי תשלום מס הכנסה
כי בחודש מסוים הגעתי לשכר מעבר לנקודות זיכוי
חישוב מס הכנסה הוא שנתי נכון?
איך אני מתקזזת על 2020-שבחישוב שנתי לא היו אמורים להוריד לי?

• הוסף לסימניות
אם המעסיק הוריד לי תשלום מס הכנסה
כי בחודש מסוים הגעתי לשכר מעבר לנקודות זיכוי
חישוב מס הכנסה הוא שנתי נכון?
איך אני מתקזזת על 2020-שבחישוב שנתי לא היו אמורים להוריד לי?
קצת בעייתי..
תאלצי להמתין לקבלת טופס 106 ולבקש החזר ממס הכנסה,
(אם המעסיק נחמד , הוא יכול להגיש דו"ח מתקן לחודש המדובר, לאחר שהוא יפיק לך תלוש מתוקן)
אגב, את בטוחה שלא בוצע לך חישוב שנתי? לרוב התוכנות מחשבות אוטומטית שנתית,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה