דרוש מידע שאלה דחופה ומשמעותית לגבי מדרגות פנים

• פותח הנושא rand
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנחנו בשלבי תכנון סופי של דירת גג ב"ה
האדריכלית תכננה את המדרגות (לקומת הגג) בין המטבח לסלון כלומר באמצע הבית מול הכניסה
היא מאד אוהבת ומתלהבת מזה וטוענת שזה אלמנט עיצובי וככה תמיד בוילות שתכננה פעם (להבדיל...)עשתה וזה הכי יפה
(היא התחרדה ולכן כבר שנים רבות לא תכננה וילות)
שאלתי היא האם אכן מדרגות הן אלמנט עיצובי שאפשר לשים במרכז הבית?
כי הבנתי מכמה שלא כדאי ולא יפה ותופס מקום וכו
מאד אשמח לכל תגובה, אנחנו ממש אבודים ולא יודעים מה לעשות. היא מצידה ממש לא מוכנה להזיז את המדרגות ממרכז הבית לצד וטוענת שזה ממש לא יפה ולא רוצה להיות חתומה על כך.

לציין שאם יהיה במרכז הבית שוקלים לשים מדרגות מאווררות ולא מבטון ע"מ שלא יכביד במאכז הבית ויהיה נקי ומאוורר (מדרגות מרחפות בלע"ז)
מה ידוע לכן על מדרגות אלו? מומלץ או לא ולמה?

תודה רבה מראש, מעריכים כל תגובה!

• הוסף לסימניות
אני ממש לא אדריכלית,
אבל כמעט בכל דירות הגג שאני מכירה המדרגות נמצאות במרכז הבית,
או אפילו צמודות לכניסה, מכיון שנבנו עם מחשבה עתידית לחלוקה בין קומת הכניסה לגג. (יחידות דיור וכו׳)
האם זה עיצובי? כל דבר אפשר לעשות יפה, ואפשר לעשות מכוער....
אבל אתם באמת חושבים לעשות את המדרגות בקצה הבית? זה פרקטי?

• הוסף לסימניות
אני ממש לא אדריכלית,
אבל כמעט בכל דירות הגג שאני מכירה המדרגות נמצאות במרכז הבית,
או אפילו צמודות לכניסה, מכיון שנבנו עם מחשבה עתידית לחלוקה בין קומת הכניסה לגג. (יחידות דיור וכו׳)
האם זה עיצובי? כל דבר אפשר לעשות יפה, ואפשר לעשות מכוער....
אבל אתם באמת חושבים לעשות את המדרגות בקצה הבית? זה פרקטי?
השאלה אם עדיף שהמדרגות יהיו בין המטבח לסלון או צמודות לקיר

• הוסף לסימניות
יש תוכנית שצרפתי בפורום אדריכלות
פה נראה לי חשוף מידי משום מה...

• הוסף לסימניות
היא מצידה ממש לא מוכנה להזיז את המדרגות ממרכז הבית
לפני הכל הבית הוא שלכם, אתם הולכים לגור בו ולכן אתם אלו שצריכים להחליט בסופו של דבר.

לנו יש מדרגות ממש בכניסה לבית מול הדלת. המדרגות מהממות ולא רואה שום בעיה.
ואם אין לכם קיר אלא אופציה למעקה מעוצב אז בכלל!!!!

• הוסף לסימניות
לפני הכל הבית הוא שלכם, אתם הולכים לגור בו ולכן אתם אלו שצריכים להחליט בסופו של דבר.

לנו יש מדרגות ממש בכניסה לבית מול הדלת. המדרגות מהממות ולא רואה שום בעיה.
ואם אין לכם קיר אלא אופציה למעקה מעוצב אז בכלל!!!!
תודה רבה
בהחלט תורם להרגשתי..
יש מצב אולי אולי אולי לתמונה? (כמובן לא לעיני כל)

• הוסף לסימניות
תודה רבה
בהחלט תורם להרגשתי..
יש מצב אולי אולי אולי לתמונה? (כמובן לא לעיני כל)
כן בכיף, תרשמי לי מייל שלך ומיד אחרי הלייק שלי תמחקי

• הוסף לסימניות
ראיתי מול הדלת וזה ממש נחמד. אם עושים את זה יפה.
לעומת זאת, מישהי שהמדרגות שלהם ליד הדלת מזווית שלא רואים מהכניסה, מספרת שהמדרגות הפכו למחסן- תעלה למעלה קח את זה, ובינתיים הכל נשאר על המדרגות, אני אישית הייתי לוקחת את זה כשיקול.

לגבי מדרגות מרחפות- פחות ממליצה:
1. בגלל שטח האיכסון שמתחת- חבל עליו.
2. כי לדעתי הם סוג של עומס בעיניים כי רואים גם אותם וגם את מה שמאחוריהם.

המדובר אינו מניסיון אישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה