טיול ונופש שאלה דחופה>>>>>ימית 2000 יום שלישי הקרוב- נשים

• הוסף לסימניות
שלום

מישהו יודע אם נגמר הכרטיסים באתר והזמנתי דרך המענה הטלפוני- ועדין יש שם-
וחויב האשראי- זה לא אומר ששילמתי סתם, נכון?

כאילו אני לא יגיע לשם בבוקר ויגידו לי שהמספר אישור שלי לא תקף כי חוקית אסור להכניס עוד, נכון?

• הוסף לסימניות
מקפיצה די דחוף לי......

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אבל אני חושב שאם במענה הטלפוני יש כרטיסים וקנית שם לא אמורה להיות בעיה.

• הוסף לסימניות
למי פונים לבדוק אם יש כרטיסים?

• הוסף לסימניות
לתשומת לב
המקום מחלל שבת

• הוסף לסימניות
למי פונים לבדוק אם יש כרטיסים?
עוזר לך כרטיס אחד? יש לי למכור.
חייבת למכור
נגמרו כל הכרטיסים ליום שלישי הקרוב- ויש לי רק אחד- אין לי צורך בו....

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות כרטיסים ליום השלישי הקרוב (ממש דחוף לי)
משלמת יותר ממה שעלה
אשמח לדעת אם מישהו מעונין למכור...

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות כרטיסים ליום השלישי הקרוב (ממש דחוף לי)
משלמת יותר ממה שעלה
אשמח לדעת אם מישהו מעונין למכור...
יש לי אחד
למכור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם את משיגה לי עוד אחד אני קונה אפילו ב100
(גם לי אין מה לעשות שם לבד...)

• הוסף לסימניות
אם את משיגה לי עוד אחד אני קונה אפילו ב100
(גם לי אין מה לעשות שם לבד...)
אוקי- לי אין בנתיים- אם תרצי/תשמעי שמשהי רוצה- תעדכני פה.

תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה