שאלה דחופה לגבי רזולוציה וגודל קובץ להדפסה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצייר בקובץ שלאחר מכן ידפיסו ב2 גדלים - אחד ברוחב 1*0.6 מטר והשני 2*3 מטר, אני צריכה להדפיס את זה באיכות מעולה.
מה אתם ממליצים - באיזו רזולוציה וגודל עמוד להגדיר בקובץ?

אודה מאד מאד לעונים, זה דחוף לי!

• הוסף לסימניות
א. תמיד טוב להגדיר לפי הגודל הגדול. להקטין תמיד אפשר. להגדיל לא.
ב. בעיקרון צריך גודל אמיתי ב-72 פיקסל פר אינץ׳ ולפי זה לחשב.
בתמונות ממש גדולות אפשר לרדת עד 300 פיקסל לאינץ׳ ומידות 10% ועדיין יהיה באיכות מלאה.
במקרה זה אם נעשה קובץ במידות 30 על 20 ס״מ ב300 פיקסל זה יהיה טוב. אפשר לתת 440 פיקסל ואז לישון רגוע בלילה.
ג. הדרך הכי נוחה והכי יעילה לבדוק זאת זה לסגור את הקובץ לpdf ואז להכפיל את התצוגה באחוזים הנדרשים (אם חילקנו את המידות בארבע, נבדוק בתצוגה 400%) ולבדוק את האיכות.

• הוסף לסימניות
א. תמיד טוב להגדיר לפי הגודל הגדול. להקטין תמיד אפשר. להגדיל לא.
ב. בעיקרון צריך גודל אמיתי ב-72 פיקסל פר אינץ׳ ולפי זה לחשב.
בתמונות ממש גדולות אפשר לרדת עד 300 פיקסל לאינץ׳ ומידות 10% ועדיין יהיה באיכות מלאה.
במקרה זה אם נעשה קובץ במידות 30 על 20 ס״מ ב300 פיקסל זה יהיה טוב. אפשר לתת 440 פיקסל ואז לישון רגוע בלילה.
ג. הדרך הכי נוחה והכי יעילה לבדוק זאת זה לסגור את הקובץ לpdf ואז להכפיל את התצוגה באחוזים הנדרשים (אם חילקנו את המידות בארבע, נבדוק בתצוגה 400%) ולבדוק את האיכות.

תודה רבה, מאד עזרת לי.
אני לא חיכיתי לתשובה (כי הייתי צריכה להתחיל דחוף) וחילקתי את הגודל המרבי לרבע, יצא לי 150*90 ס"מ והגדרתי קובץ בגודל הנ"ל עם רזולוציה של 350 DPI, נראה לך שזה מספיק? או שהפוך זה מידי ענק ואפשר להקטין כדי שלא יתקע לי את מחשב?

• הוסף לסימניות
הי טובה.
מניסיון מומלץ גודל 1:1 הכי הרבה רזולוציה שהמחשב שלך מאפשר. תתחילי ב350 מקסימום תרדי עד 100. פחות מזה לא כדאי

• הוסף לסימניות
וחילקתי את הגודל המרבי לרבע, יצא לי 150*90 ס"מ
אם הגודל המרבי הוא
אחד ברוחב 1*0.6 מטר והשני 2*3 מטר,
אז רבע של זה זה 75/50 ס״מ.
ברוזולוציה של 250 זה גם יצא איכותי.
כמובן תמיד שווה לעשות טסט ולבדוק בpdf
הדרך הכי נוחה והכי יעילה לבדוק זאת זה לסגור את הקובץ לpdf ואז להכפיל את התצוגה באחוזים הנדרשים (אם חילקנו את המידות בארבע, נבדוק בתצוגה 400%) ולבדוק את האיכות.

• הוסף לסימניות
אפשר לסגור במנגה ישירות לפי.די.אף? אני מבינה שהגדרתי קובץ ענק מידי, וזה די מעצבן, כי בפעולות מסויימות המסך משחיר

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה התוצאה הסופית שאת רוצה.
אם את רוצה קווים חדים. מומלץ לך כמו שכתבתי.
אם לא אכפת לך חדות הקווים אלא שהציור בכללותו יראה יפה ממרחק סביר אז מתאים לעשות בקטן ולהגדיל.
לגבי פידיאף למיטב ידיעתי אין אפשרות כזו במנגה. צריך להעביר לפוטושופ. כמו כן שמירה לפידיאף מוגבלת בגודל הקובץ.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה התוצאה הסופית שאת רוצה.
אם את רוצה קווים חדים. מומלץ לך כמו שכתבתי.
אם לא אכפת לך חדות הקווים אלא שהציור בכללותו יראה יפה ממרחק סביר אז מתאים לעשות בקטן ולהגדיל.
לגבי פידיאף למיטב ידיעתי אין אפשרות כזו במנגה. צריך להעביר לפוטושופ. כמו כן שמירה לפידיאף מוגבלת בגודל הקובץ.
בהצלחה!
אני צריכה הכי איכותי שאפשר! ואני כבר מסיימת עוד מעט, כך שכבר לא יכולה לשנות.
וחילקתי את הגודל המרבי לרבע, יצא לי 150*90 ס"מ והגדרתי קובץ בגודל הנ"ל עם רזולוציה של 350 DPI, נראה לך שזה מספיק? או שהפוך זה מידי ענק ואפשר להקטין כדי שלא יתקע לי את מחשב?
נראה לך שזה מספיק?

• הוסף לסימניות
אני צריכה הכי איכותי שאפשר! ואני כבר מסיימת עוד מעט, כך שכבר לא יכולה לשנות.

נראה לך שזה מספיק?
נראה לי שכן.
תשמרי בגודל של 100 אחוז בייצוא

• הוסף לסימניות
תודה,
א מתכוונת שהתצוגה תהיה אחוז? זה משנה באיזה תצוגה אני נמצאת כשאני שומרת? או שלא הבנתי?

• הוסף לסימניות
איכות הייצוא כשאת שומרת.

• הוסף לסימניות
תודה, חידשת לי משהו, בפעם הבאה אדע איך לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה