כללי שאלה דחופה למומחי word

• פותח הנושא Y578
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הערות שוליים---
הקלדה עם הערות שוליים שאני צריכה לחבר כמה קבצים ביחד שבכל אחד יתחיל מספור חדש ולא המשך ישיר-
איך עושים??
בword 2013???

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר מספור בכל עמוד, מקטע, או לאורך כל המסמך.

אז אפשר לחלק כל מסמך למקטע חדש (אפשר גם באמצע עמוד). ולהגדיר מספור מחדש בכל מקטע.

אם כבר יש מקטעים - תעבור לאינדי או תג.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית, אז בעצם בוורד אין אפשרות?

• הוסף לסימניות
יש חלוקת מקטעים בקבצים?

• הוסף לסימניות
איך אני בודקת את זה? זה קבצים שלא אני הקלדתי, והם הוקלדו ב2013 ואני צריכה לחבר לקבצים שאני הקלדתי ב2003.

• הוסף לסימניות
Ctrl+G - מעבר למיקטע הבא. אם אין כזה, אין מקטעים.
Ctrl + F - חיפוש מעבר מקטע. אם אין כזה, אין מקטעים.

• הוסף לסימניות
כתבתי בטעות Ctrl + F

ברמת העיקרון, ככל שאת אינך יודעת מהו מעבר מקטע, ככל הנראה אין כאלו במסמכים.
בכל מקרה, פותחים את תיבת החיפוש (דרך המקלדת, Ctrl + H, תיבת חיפוש והחלפה), לוחצים למטה על מיוחד>מעבר מקטע.

פשוט צריך ללכת לסוף המסמך הפעיל, להוסיף מעבר מקטע רציף או שכולל מעבר עמוד, ואחר כך להוסיף את המסמך שרוצים להוסיף.

• הוסף לסימניות
מעלה חלק קטן מהקובץ, אשמח אם מישהו יבדוק אם אפשר לעשות זאת בוורד...
תודה מראש...!!

קבצים מצורפים

• לשלוח לפרוג.doc
    KB 47 · צפיות: 44

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה