כללי שאלה דחופה מאד באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ כבד מאד עם המון תמונות וטקסט, שאני חייבת לסיים עכשיו דחוף
ופתאום זה לא נפתח, יש לי הודעה שהקובץ לא יכול להפתח כי אין מספיק מקום בזכרון,
וזה דחוף מאד מאד, מה עושים???
תודה ענקית לעונים....

• הוסף לסימניות
תעלי אותו לכאן, ואם אצליח לפתוח, ישנה אפשרות לעשות את התצוגה של הקובץ בתצוגה קוית, המפחיתה מהעומס הכללי של המסמך, ובכך תוכלי לפתוח הקובץ.
או לחילופין, להפחית אלמנטים מהמסמך / לחלק את הקובץ ל-2 מסמכים / אם המסמך מורכב מכמה דפים- להעביר את התכולה של הדפים האחרים לקבצים נפרדים וכו'.

• הוסף לסימניות
הקובץ שוקל 517mb וא"א לעלות אותו.
האם יש דרך להמיר את הקובץ לקטן יותר? אין לי בכלל אפשרות לפתוח אותו, המחשב כותב שאין מקום בזכרון ram. מה ניתן לעשות? זה דחוף מאד, הם צריכים עכשיו להדפיס.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח למייל של פרוג דרך ג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי ע"י גרירה של הקובץ לתוך דף פתוח באילוסטריטור, אבל זה נפתח כמו תמונה אחת, א"א יותר לעשות שינויים.
אני רוצה לדעת לפעם הבאה-מה עושים כשצריך להכין קובץ עם המון פרטים וזה יכול להיות כבד, וזה קובץ אחד שא"א לחלק לכמה קבצים, מה עושים כדי שלא יתקע או שלא יפתח?? איך עושים את זה? יש צורה מסוימת שונה שאפשר או כדאי לעבוד בה כדי שזה לא יקרה?
תודה רבה על העזרה!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה-איך יכול להיות שהקובץ נשמר לי במשקל כזה? הרי זה לא הגיוני, גם אם יש הרבה תמונות, זה לא אמור להגיע למשקל כזה?(mb 517 ) התמונות שוקלות בערך 1 mb לתמונה...
למה זה קורה? ואיך אפשר להמנע מזה בפעם הבאה?

• הוסף לסימניות
אם יש הרבה אפקטים זה כבד, גם טקסטים מכבידים.
תמונות לא אמורות בכלל להכביד כל עוד שמים אותן כלינק.
מסתבר שהזכרון המיידי שלך כנראה קטן מדי, וזו התשובה - להגדיל אותו!

אגב, היית יכולה לעשות PLACE באינדי ולסגור משם, זה בד"כ עובד - היא חזקה יותר מאילוס.

• הוסף לסימניות
תודה!
סליחה על השאלה, איך אני מגדילה את הזכרון המיידי? זה לא קשור לזכרון המחשב, נכון? כי יש לי המון מקום בכונני המחשב

• הוסף לסימניות
אגב-אין שם כמעט אפקטים, האם זה הגיוני שבגלל טקסט ותמונות זה יגיע לכזה משקל?? זה עדין נראה לי לא הגיוני

• הוסף לסימניות
פעם קרה לי שלא שמתי לב והגדרתי גודל באינצ'ים במקום ס"מ או משהו כזה,
ואז מקבלים קובץ הרבה יותר גדול וכבד...

• הוסף לסימניות
היתה לי כזאת בעיה שהקובץ לא נפתח וגם תקע לי את כל המחשב כי היתה לי תמונה של רקע דשא והדשא היה מורכב מהמון חלקים אז אחדתי אותו בפוטושופ ואז יכלתי לזרום
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה קורה לי המון.בדר"כ כשיש לי כמה מסמכים כבדים פתוחים בו זמנית...
תנסי להתחיל לסגור אותם,אפילו לסגור את כל התוכנה ולפתוח מחדש.
בדר"כ עוזר,מקווה שגם הפעם.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
זכרון מיידי זה RAM, לא קשור לכמה מקום יש בכוננים שבדיסק
באופן קצת מופשט -
זה רכיב מסויים במחשב שעליו מתבצע העיבוד ע"י התוכנות השונות
אם הוא לא מכיל מספיק מקום המחשב לא "יסחוב" ולא יוכל להתמודד עם קבצים כבדים.
כדי להגדיל אותו צריך או:
להחליף אותו (לאחד עם יותר מקום, כלומר - למשל, מג'יגה אחד ל-2 ג'יגה, וכו')
או להוסיף עליו (לא בכל מחשב ניתן)
תתייעצי עם מי שמכר לך את המחשב (חנות/טכנאי מחשבים)

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות..
האם משהוא יודע איך זה הגיע למשקל כזה? זה לא הגיוני מבחינת הקבצים שהקובץ מכיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה