כללי שאלה דחופה מאד!!!

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות להעביר טקס מוורד לקורל, שישאר בצורת טקס ויוכלו לעבוד עליו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ודאי, באופן הבא:
תעתיקי את הטקסט מוורד ובקורל תלחצי:
edit>paste special>rich text format

• הוסף לסימניות
זה מגיע בלועזית והוא לא נותן להחליף את הפונט (המחשב עומד על עברית)

• הוסף לסימניות
אם אתה מעלה תוך 2-3 דקות את הטקסט לכאן אני יעביר לך.
פשוט אני ממהר מאוד.

• הוסף לסימניות
לא רוצה להטריח עד כדי כך, תודה.

• הוסף לסימניות
תנסה להעתיק גם מוורד כשזה עומד על HE.
כמו כן הדבקה מיוחדת לטקסט רגיל, ולא RIGH TEXT עוזר לפעמים.
וזה לא טירחה. אבל כנראה שהקובץ לא לייצוא :)

• הוסף לסימניות
הקובץ לא סודי, ניסתי לסדר אותו בוורד (אפילו שאני שונאת את התוכנה הזאת) הכל עמד עד עברית אני ינסה עוד פעם, אני צריכה לדעת את זה אחת ולתמיד...

• הוסף לסימניות
אם תעלה לכאן, יהיה לך את זה אי"ה מוכן במוצאי שבת. (אני חוזר לכאן בערך בעוד שעה וחצי).
ואם זה חצי סודי, תשלח לאימייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואם זה יעבור אצלי, תוכל לנסות לבד. אולי זה בכלל לא יעבור?

• הוסף לסימניות
הדבקה מיוחדת ניסית? EDIT>PASTE SPECIAL>TEXT.

לוודא רק שוב שזה באמת עומד על עברית.

קרדיט: ונתנו10

גם לי זה תמיד עשה בעיות וכשעשיתי לפי ההוראות האלו זה היה מצוין.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! זה עבר, אבל הקורל נתקע כל הזמן, כנראה בגלל שמשהו כתב פה שהקורל והוורד לא עובדים לו ביחד....
בכל אופן לכל הסקרנים, זה היה נוסח של ברכת המזון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;78997:
אולי סקרן, אבל לא סקרן לדעת מה שיש לך בקובץ וורד...:)

הקורל לא נתקע בגלל הוורד. הקורל נתקע בגלל קורל. מה שכן, יש בעיות בטקסט עברית ואנגלית ביחד בקורל (לפחות עד 13 זה עשה הרבה בעיות. מ13 פחות) ולכן כדאי להעביר את הטקסט העברי בנפרד, והטקסט הלועזי בנפרד.
לפעמים זה רק שורה אחת בלועזית, שתוקע את הקורל...

• הוסף לסימניות
אבל כל הטקס היה בעברית, והוא לא הפסיק לעשות בעיות...

• הוסף לסימניות
לפעמים יש נקודה או פסיק באנגלית וזה עושה את הבעיות.
אתה יכול לבדוק את זה בקלות בוורד. אתה בוחר בטקסט, ונותן לו איזה גופן עברי (אחיד לכל הטקסט. לא טיימס או אריאל, רק גופן עברי בלבד) ואח"כ אתה עושה שוב בחר הכל. ומסתכל למעלה אם כתוב באמת את השם של הגופן העברי שבחרת. (אם יש נקודה באנגלית בין המילים, הוא לא יציג את שם הגופן).

• הוסף לסימניות
איך היינו מסתדרים בלי וורד

כן, כן. התוכנה העממית הזו, וורד, איך היינו מסתדרים בלעדיה?

• הוסף לסימניות
והמחשב הזה. איך הסתדרו לפני שהיה את המחשב?
(הסתדרו יותר טוב...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה