כללי שאלה דחופה! מי שיכול שיענה, בבקשה...

• הוסף לסימניות
עשיתי ללקוח עיצוב לטפט לחלון ראוה לחנות אורטופדיה בגודל 332 מ' על 289 מ' (שימו לב לצורך לדייק על המילימטר)
העבודה כללה צילום המוצרים, רעיון לפרסומת (בסגנון שיתאים למקום החנות) ועיצוב הכל להדפסת ענק תוך דיוק על המידות הנתונות. והיתה גם חלוקה פנימית כי חלון הראווה מחולק במסגרות פנימיות. מה שדרש ממני לעבוד על הקובץ במידותיו הסופיות, רק תוכלו לדמיין את הזמן שלקחו לי פעולות רבות... גם שינו את הדרישות באמצע והוצרכתי להתחיל ה-כ-ל מחדש...
2000 ש''ח זה הרבה לכזאת עבודה? (זה אומנם כבר לאחר מעשה, אבל שיהיה לי על מה לאכול את הלב) הוא בטוח שסחטתי אותו...:(
צירפתי את הסקיצה.)

כעת,
הוא רוצה להוציא את ההפקה עם שנויים קלים או כבדים בעשרות עותקים כתמונות גדולות לתליה במרפאות העוסקות בתחום זה.
כלומר, להשאר עם התמונה הבסיסית (ותודה לדינה שהציעה לי את התמונה מאייסטוק) אך לגוון בססמאות וכן להתאים את פרטי הסניף הקרוב למרפאה זו. ועוד שנויים שאינם צפויים כרגע.
כאשר החתמתי אותו על החוזה התניתי בפרוש שהמחיר הוא רק לשימוש חד פעמי וכל תוספת תשקל מחדש.
כמה עלי לבקש עבור תמונה בגודל של 50*70 בערך פלוס השנויים שציינתי. יתכן שאצטרך לשנות את כל הפרופורציה וכד'. שום דבר לא סופי. אבל הצעת המחיר צריכה להיות סופית... הוא לא מוכן לפי שעות.:rolleyes:
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 141.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אין לי תשובה, אבל ממש יפה ...

• הוסף לסימניות
נראה לי כי המחיר הוא הוגן בהחלט! (בטוח שלא יותר מדי)
לדעתי תבקש לו 150$-200$ על כל פוסטר נוסף (בגלל שיתכנו שינויים שטכנית לוקחים הרבה זמן).
הערה קטנה- תוריד את הפסים האדומים למעלה בימין ובשמאל זה ממש מיותר!
וכן שים לב שהכיתובים לא יתנגשו במסגרות הפנימיות.

• הוסף לסימניות
לדעתי יכולת לקחת יורת..זה עבודה רצינית..

וכמו שאמרה מרצ תבקשי תוספת מחיר!טוב שעשית חוזה איתו.

• הוסף לסימניות
איזה סחיטה?
זהו מחיר ממש לא גבוה!!!
אני היתי לוקחת מחיר גבוהה יותר!
ולגביהתמונות:
נראה לי גם שתוספת של 100-200$ תלויבהשקעה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות. אבל...

תודה.
הכיתובים לא מתנגשים במסגרות. הלבשתי את המסגרות על הסקיצה כדי שתבינו במה מדובר. רוחב המסגרת גונב מהפוסטר אך ההדפסה היא רק לשטח הזכוכית כמובן. לא יכולתי להעלות את זה עם קווי עזר...
מרצ- 150 $ לפוסטר????? הוא מדמיין משהו כמו 40 ש''ח...:eek::eek::eek:וגם זה כנראה סחיטה... ( היה איזשהוא איום שאם לא ארצה, הוא יקח את הסקיצה ששלחתי לו במייל וילך לגרפיקאית אחרת שתעשה לו 'כזה'.)
מדובר על 50 פוסטרים בערך...
לאחר שנוי הבסיס לפוסטר לתליה, המשך השנויים יהיה בעיקר במלל. כך שזו לא עבודה לגמרי מחדש בכל חמישים הפוסטרים.
נו, מה עושים?

• הוסף לסימניות
לגבי התמחור - אינני יודעת.
אבל, העבודה... מדהימה!

• הוסף לסימניות
אם כל הפוסטרים הבאים הם אותו הגודל רק שינוי של כיתוב בגלל המיקום וכדו'
תגיד לו 150$ על הפוסטר הראשון ועל כל הפוסטרים הבאים שיש רק ואתה מדגיש אך ורק שינוי במלל- 40 ש"ח (בדיעבד) מספיק

• הוסף לסימניות
לגבי התמחור אינני יודע.
מה שאני כן יודע: עבודה משובחת ומרשימה [או בקיצור: פשוט יפהפה].
שתי הערות קטנות: כמו שאמרו לפני, לוותר על האדום שבמשבצות הימנית והשמאלית למעלה.
לענ"ד הנקודות אחרי הכיתוב מיותרות ברוב המקרים.

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה.
מאוד מעניין להסתכל בזה.

• הוסף לסימניות
מחיר יותר סביר מסביר, חוצפה לערער על זה בכלל-ואם סוכם מראש, עוד יותר לא בסדר... דרך אגב, עבודה מדהימה! מלאת אווירה ומקצועיות, פרסומת 'נושמת'.

• הוסף לסימניות
פשוט מיוחד!!!!
ושיפסיק להתקמצן, כי כל מי שיעבור ליד השלט יעצר להסתכל.
זה מקסים.

• הוסף לסימניות
אין לו מושגים.
לקחת מחיר הוגן בהחלט (נוטה לנמוך). תשלחי אותו לברר מחיר אצל כמה גרפיקאים אחרים. שידבר אח"כ.

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה!
לדעתי אם הוא ירצה להעביר לגרפיקאי אחר, תגיד לו שקובץ פתוח יעלה לו 150$ במילא, אז הוא לא יחסוך כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה