כללי שאלה דחופה על אילוס'

• הוסף לסימניות
אני באמצע עבודה מלאה בתמונות.
כל פעם צריכה להכניס תמונה שעבדתי עליה בפוטושופ לאילוס'.
ולקראת סיום העבודה אני מגלה שאיאפשר להכניס עוד תמונות!!!

רשום ההערה הבאה:
not enough memory to place the file

מה זה אומר????

תודה רבה לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בבעיה הנ"ל, אבל את מכניסה את התמונות בלינק? או מטמיעה (אימבדד) אותם באילו'?. ד"א, את מכניסה אותם ע"י פלייס?.

מה שאני אומר ששוה לנסות לעבוד בלינק וכן לשמור את המסמך ואז לפתוח מחדש ולנסות שוב

• הוסף לסימניות
מכניסה אותם בפלייס.
אני מנסה להטמיע את כולם באמבד, הוא לא נותן!!! כותב על הזכרון...
למה?????

• הוסף לסימניות
אויש...
בעיה מוכרת לי...
זה קורה לי המון שאני עובדת עם קבצים גדולים.
חסר זיכרון.
אז הפתרון שלי בד"כ עובד.
זה לסגור ה-כ-ל. ואפילו לכבות את המחשב ולהדליק מחדש.
אבל שרק התוכנה תשב לך על המחשב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שיר זו רק הבעיה??? זה לא אומר שצריך לשנות משהו??

טוב..
אנסה ונראה אם זה יעזור......

תודה!

• הוסף לסימניות
אולי צריך לשנות משהו בההעדפות של התוכנה. להגדיל את הזכרון שלה.
אבל את זה צריך לשאול משהו קצת יותר מבין ממני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;409185:
מכניסה אותם בפלייס.
אני מנסה להטמיע את כולם באמבד, הוא לא נותן!!! כותב על הזכרון...
למה?????

למה בדיוק לבצע Embed?

• הוסף לסימניות
עדי רביד,
אז מה כן לעשות? אם הוא כותב שאין זכרון? והוא לא יכול להכיל אותם?

חשבתי פשוט שזה מה שיקל עליו, ואני יוכל לפתוח את הקובץ אח"כ בלי בעיה.

• הוסף לסימניות
כי אם את לא עושה אמבד, זה לא מכביד על הזכרון הוא נשאר כלינק, ולא מוסיף משקל

• הוסף לסימניות
להיפך בדיוק ממה שחשבת -

embed זה הטמעה של התמונה, שתהפוך לחלק מהקובץ, ולכן זה מכביד על התוכנה.

אם עושים רק place זה משאיר את קבצי התמונות והפוטושופ כלינקים, כלומר - התמונה לא מצטרפת לקובץ אלא רק מוצגת בו, ומילא המשקל שלה לא מתווסף לקובץ.

• הוסף לסימניות
להכניס את כל התמונות בפלייס זה הכי טוב וכמובן לקשר אותם בלינק : גם הוא לא לוקח מהזיכרון של התוכנה (זה רק תצוגתי) וגם אם רוצים אפשר לגשת לפוטו שופ ולערוך את התמונה מחדש לעשות SAVE וישר שניגשים לאילו' הוא שואל אם לעדכן לוחצים על כן

צריך להתרגל לעבוד ככה ף אבל שמתרגלים זה מאוד נוח (גם התוכנה עובדת מהר יותר)

אני למשל שאני עושה עבודה אני פותח תיקיה ושמה אני מכניס את כל מה שקשור לאותה עבודה למשל במקרה הנ"ל אני שם קובץ אילו' ואת כל הלינקים PSD

• הוסף לסימניות
רק תשימי לב שכאשר את עושה פלייס יש למטה V ושהריבוע של הלינק יהיה מסומן אם לא מסומן אז הוא באמת מכניס את התמונה לקובץ.

• הוסף לסימניות
הקשבתי לכל מה שאמרתם, עשיתי את העבודה שוב עם פלייס.
ואני לא רואה שום V...........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;409359:
הקשבתי לכל מה שאמרתם, עשיתי את העבודה שוב עם פלייס.
ואני לא רואה שום V...........

קודם כל, לא צריך לעשות את הכל מחדש.
אפשר תמיד לבצע Relink אל התמונה ולוודא שהאפשרות Link מסומנת.

כשמבצעים Place לתמונה, מופיעות בתחתית החלון 3 תיבות בחירה. לאחת מהן קוראים Link (או בעברית קישור) וכאשר היא מסומנת התמונה תוצב במסמך כאשר היא מקושרת לתמונת המקור שבמחשב. ביטול הסימון יגרום להטמעה אוטומטית של התמונה במסמך, ניתוק הקשר ביינה לבין תמונת המקור וכמובן הכבדה על המסמך.

• הוסף לסימניות
לוחצים על פלייס ואז נפתח חלון, בחלון הזה בצד שמאל למטה יש כמה אפשרויות: אחד מהם זה-LINK, לסמן אותו ב-וי , (או TEMPLATE בשביל להטמיע אותו)

• הוסף לסימניות
אם התמונות הם לינק, מה עושים כשסוגרים את הקובץ לפידיאף?

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שאינדיזיין זה הפתרון....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;409612:
אם התמונות הם לינק, מה עושים כשסוגרים את הקובץ לפידיאף?

כלום! בניגוד לפריהנד ז"ל ששם היה צורך לסגור תיקיה שלמה שבה יש את כל הלינקים - ולהעביר זאת כך לדפוס - באילוס אין צורך.
פשוט סוגרים לדפוס, וזהו.
התמונות וקבצי הפוטושופ נכנסים אוטומטית למסמך הסגור.

לעומת זאת, אם מעבירים מסמך אילוס פתוח (למשל למחשב אחר, או אפילו לכונן אחר) ולא מעדכנים/מעתיקים את הלינקים - הם לא יהיו שם, ובפתיחת הקובץ יקפוץ חלון שמודיע על כך וגם שואל מה אנחנו רוצים לעשות
(להתעלם, למצוא את הלינק החסר, או לבטל את פתיחת המסמך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה