כללי שאלה דחופה על קובץ png

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשמור קובץ ב png הבעיה, שהקובץ הוא משפט בצבע שחור, וכשאני פותחת את הקובץ לא רואים כלום, היות וגם הרקע הוא שחור.
יש דרך לשנות הגדרות של הרקע? או פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
אילוסטרייטור. כשאני סוגרת אני מסמנת לו רקע שקוף, אבל כשאני פותחת בתוכנה של הצגת תמונות זה רקע שחור ו ממילא לא רואים את האותיות.

• הוסף לסימניות
כנראה תלוי בהגדרות של התוכנה הפותחת. לא הסוגרת.
איזה תוכנה?

• הוסף לסימניות
את פותחת כנראה במציג התמונות הרשמי של ווינדוס 10

תנסי לפתוח בתוכנה של מייקרוסופט

• הוסף לסימניות
אני באמת פותחת את זה במציג התמונות של ווינדוס 10, הבעיה שאני נותנת את זה ללקוחה, ואני לא יכולה לשלוט בתוכנה שהיא תפתח את זה. אני מבינה שאין לזה פתרון אחר.
זה קובץ שאמור להיות מוצג במאגר כלשהו, איך עדיף לסגור את הקובץ?

• הוסף לסימניות
איזה מאגר? אינטרנטי? אם כך לא אמורה להיות כל בעיה

ואם זה לפרינט - אז תסגרי לה לPDF או JEPEG אבל כמובן באיכות גבוהה שלא יצא מפוקסל

• הוסף לסימניות
זה מאגר אינטרנטי, שמורידים ממנו לדפוס, אני אסגור כפי ההמלצה כאן לפי.די.אף תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה