שאלה דחופה של בורה..

• פותח הנושא azsx
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מנסה לצבוע במנגה ולא בפוטושופ
אני רוצה לצבוע עם הדלי אך זה לא מצליח משום מה
אולי אחד מהחכמים כאן יוכל להאיר את עיני איך עושים את זה?:confused:

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 73 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אולי תסבירי מה בדיוק לא הולך לך
האם את עומדת על השכבה הרצויה? בחרת את הצבע הרצוי?
אם כן - נותר לך רק לקחת את העכבר אל מעל האזור הרצוי ולהקליק...
אשמח לעזור יותר אם אבין איפה נעוצה הבעיה

• הוסף לסימניות
העכבר מופיע לי בסימון כזה של נקודות (כמו תיבת שיח כזו)
ולא של דלי שאני מנסה לצבוע זה עושה סימן בחירה

• הוסף לסימניות
בתוך כלי הדלי יש כמה אפשרויות של כלים.

את לא עומדת על הכלי הנכון לצביעה כמו בפוטושופ

הכלי שסימנתי לך בצהוב ימלא לך כמו כלי הדלי- רק שהוא מתחשב רק בשכבה עליה את עומדת
הכלי המסומן באדום- לוקח בחשבון את כל השכבות.

צפה בקובץ המצורף 314681

• הוסף לסימניות
שמי לב שאת לא על שכבה וקטורית- א"א לצבוע עליה

• הוסף לסימניות
כדי לצבוע אמורים לעמוד על השכבת אינקינג?
כי רק ככה זה עובד לי

קבצים מצורפים

• כדי.JPG
    KB 56.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אם תבחרי את הכלי ש levy צבעה לך באדום - תוכלי לעמוד גם על שכבה אחרת ולצבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה