שאלה דחופה!

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך מציירים על קירות חוץ???
יציוע לי עבודה כזאת, אבל
הקירות הם לא חלקות אלא מחוספסות כמו קוצים קטנים כאלו.
האם אפשר לצבועה בלי איר בראש?:confused:
אם איזה צבעים שלא התקלף מגשם ושמש?
וא שאולי כדאי להדפיס על משהו?.. על מה :rolleyes:?.. גם שלא התפרק וכד'?
מי שיש לו נסיון בדבר - תענווווווו!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון שאני ציירתי, אבל אצלינו בסמינר היה לנו קיר חיצוני כזה.
בעבר שמו עליו דיקט עץ גדול- שעליו היו מציירים מדי פעם בגואש או באקריליק,
כיום- תולים על הקיר שמשונית עם הקישוט-הגרפי כמובן.

• הוסף לסימניות
בלי איירבראש... אהההם.... לא נראה לי...
בכל מקרה צבעי טמבור מתאימים.

את יכולה לצייר כמו שהציעו כאן על דיקט, ואז לזכור לצפות אותו בכמה שכבות של לכה לעץ להגנה.
אבל אם זה לא ממש על הקיר עצמו אז למה לעבוד קשה סתם, עדיף כבר להדפיס על שמשונית.

וכן, יש לי נסיון.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון-על קיר מחוספס לוקחים יותר...
שנית, את יכולה לצייר רקע בעזרת גלגלות קטנות וגדולות ולהוסיף רק את הדמויות ע"ג דיקט-זה יוצא מהמם
וכמו שאבש אמרה צבעי טמבור מצויינים ולא לשכוח שכבת לכה.

נ.ב. אני משכירה קומפרסורים ופיסטולטים לפי ימים (0548431161)
הצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה