שאלה דחופה!!!!

• הוסף לסימניות
לוויתי ממישהו דיסק און קי לכמה ימים בשביל להעביר בזה למישהו עבודה, הדיסק און קי היה מלא לגמרי ולכן העברתי הכל למחשב שלי ומחקתי הכל מהדיסק און קי.

עכשיו אני באה להעביר חזרה לדיסק און קי כדי להחזיר לו ואני רואה שאין כלום במחשב שלי(הכל מופיע כקיצורי דרך)

מה עושים??? הוא צריך את החומר שלו ואין לי מושג מה עושים

אשמח לתשובה ממי שמבין בעניין.

• הוסף לסימניות
תנסי לתת לשחזור.
אני שלחתי פעם דיסק און קי לשחזור, עלה לי 12 ש"ח.
זה חזר לי עם קבצים שהיו גם 3 שנים לפני כן-כאלה שלא זכרתי שהיו
שם אי פעם.

• הוסף לסימניות
מצ"ב תוכנה לשחזור קבצים
(בד"כ עושה את העבודה נפלא)

קבצים מצורפים

• תוכנה לשחזור תמונות מכרטיס מצלמה או דיסק אונקי.rar
    2.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תחלצי את הקובץ, תלחצי על קובץ ההתקנה.
תבחרי את השפה להתקנה - עברית, ותמשיכי ע"פ ההוראות.(בעברית)

אח"כ תפעילי את התוכנה, תכניסי את הדיסק און קי, ותלכי לפי ההוראות.

• הוסף לסימניות
בדיקה אם הבעיה היא וירוס קיצורי הדרך שהזכרתי למעלה:
לפעול לפי ההוראות בקובץ התמונה, לאחר שתסיימו, אתם אמורים לראות את הקבצים היכן ששמתם אותם, אם תראו את הקבצים שנעלמו לכם, תפעלו לפי ההוראות בקישור זה.
צפה בקובץ המצורף 191260

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 76.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
שיחזר בהצלחה

נכתב ע"י רחל ז.;1236739:
תחלצי את הקובץ, תלחצי על קובץ ההתקנה.
תבחרי את השפה להתקנה - עברית, ותמשיכי ע"פ ההוראות.(בעברית)

אח"כ תפעילי את התוכנה, תכניסי את הדיסק און קי, ותלכי לפי ההוראות.

מדהיםםםםםםם
תודה רבה
שיחזר לי מכרטיס תמונות שנמחקו והתייאשתי מהן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה