שאלה דחופה

• הוסף לסימניות
אני מציירת כעת דיוקן ללקוח, איור ממוחשב באפקט שמן.
אני דוגמת מהתמונה המקורית אזור אזור, ואז מטשטשת וכו' אח"כ אני יעשה פיניש.
הלקוח אומר שהפנים כהות מדי, אבל זה הצבעים של התמונה המקורית!
בהדפסה של התמונה (המקורית) היא יצאה בצבעים הרבה יותר בהירים ויפים, כך שאני יכולה לצאת מנקודת הנחה שגם הציור שלי יצא בצבעים כאלו, או שמא עלי לראות את הצביעה המלאה והיפה כבר על המסך?
בתודה מראש לעונה!

• הוסף לסימניות
אולי המסך שלך לא מכויל?

• הוסף לסימניות
שאת גומרת את הציור תשתמשי בפוטושופ כדי להאיר אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה קבלה;1741068:
שאת גומרת את הציור תשתמשי בפוטושופ כדי להאיר אותו

פוטושופ זה זה עם האייקון הכחול עם הפי והאס?!
סתם... אבל באמת שאני לא מכירה את התוכנה הזו (אני עובדת על מנגה) וכמעט שלא פותחת אותה.
אולי אני אבקש מגרפיקאית שתשפץ קצת.
אני מקווה שזה בסדר וזה יצא לי טוב בהדפסה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1741066:
אולי המסך שלך לא מכויל?

איך בודקים את זה?
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
כשדוגמים פנים מתמונה לציור, הצבע יוצא כהה יותר ממה שרוצים. כדאי למצוא צבע יותר בהיר בתמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1741112:
כשדוגמים פנים מתמונה לציור, הצבע יוצא כהה יותר ממה שרוצים. כדאי למצוא צבע יותר בהיר בתמונה

אוי אוי, אני כבר בשלב מאוד מתקדם... לא משהו שאפשר לשנות עכשיו, מה לעשות? להוסיף מעל צבע בהיר?!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להבהיר צבעים גם במנגה
עומדים על השכבה הרצויה, לחצן ימני בעכבר-new tonal correction layer- יש לך מגוון אפשרויות לשינוי צבעים- הראשון זה הבהרה והכהיה

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לנסוד להוריד את אחוזי ה-opacity של כל התיקיה.
מכניסים את כל השכבות לתיקיה ומורידים opacity של הכל.
אגב אם הציור יוצא בהיר מדי משכפלים את התיקיה או רק השכבה הרצויה.
שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
לי זה נראה שאת לא צריכה להבהיר אלא להאיר את התמונה אני צודקת?
בפוטושופ אני יודעת שעושים את זה עם שיטת התאמה במנגה אני לא יודעת איך... אבל מה שבטוח אל תעשי שקיפות זה יוריד מהרוויה של הצבע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה