שאלה דחופה

• הוסף לסימניות
האם אתם פותחים את מארז המחשב (אני מדברת על נייח) אחת לתקופה ומנקים אותו?
אני רואה כמויות אבק בפנים ואין ברגים נורמלים לפתוח אותו
כי לאחרונה יש לי קצת בעיות : (אולי זה לא קשור אחד לשני)
מופיע לי בשמאל למטה הודעה שקופצת מידי פעם עליית מתח ויש ריח מזעזע מכיוון המחשב כמו משהו מעט חרוך ואז אני מוציאה בהסטריה כמ הקבלים של USB וזה נרגע
-ממש מלחיץ אותי מה עושים לזה?
וגם לאחרונה לפעמים קשה למחשב לעלות לפני שנכנס לווינודס הוא מתריע לי משהו על טמפרטורה אין לי צילום של זה
יצויין שמדובר במחשב חזק כבן פחות משנתיים לא כזה ישן...
משהו יודע לענות לי

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אם יש אבק זה בהחלט סיבה מספקת להתחממות. לגבי קפיצות מתח, נשמע מוזר, וצריך באמת בדיקה יסודית.
המלצה כללית, ברור שעדיף לנקות פעם בתקופה את המארז, אבל צריך זהירות רבה.
אני מכיר גם מקרים שניקיון של אבק עם לחץ אוויר רק יצר נזק שהשבית את המחשב. האבק נכנס לסלוטים, וזה כבר בלגן וכאב ראש.

קיצר, תנקו, ובזהירות.
אולי גם תבקשו הדרכה מהטכנאי..

• הוסף לסימניות
מומלץ לנקות אחת לתקופה עם שואב אבק.
אפשר לעשות זאת עצמאית, אבל כמו בכל דבר- אם לא יודעים- לא עושים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה