שאלה דחפה באוטוקד!!!

• הוסף לסימניות
משום מה, ותאמינו לי שאין לי מושג מדוע,
הקוים שלי נמרחים אחד אחרי השני
(בדומה קצת לקוים בסקצ'אפ שעושים להם MOVE וקשורים אליהם בצלעות קוים אחרים והם נמשכים אחריהם..)
זה נורא!! ומשבש את העבודה,
יש עצה???
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
הגדלתי לעשות---

שלחתי הסרטה...
חשוב לי לציין שהמדובר הוא בקובץ הזה בלבד. (הועבר ממחשב אחר...)
שאר הקבצים תקינים.
ולא עוזר להעתיק לקובץ חדש
.צפה בקובץ המצורף 317124

קבצים מצורפים

• אוטוקד.wmv
    KB 510.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
באמת מעניין.
:)
תודה
מה המייל??

• הוסף לסימניות
ד"ש חם מהפרויקט הזה:) זה בירושלים נכון?

• הוסף לסימניות
נכון.

• הוסף לסימניות
פשוט היו אילוצים גאומטריים פעילים על חלק מהאובייקטים, אם שמת לב- לא כולם נמרחו כשמזיזים אותם, רק אלו עליהם היו אילוצים (סוג של פרמטרים קבועים שמאפשרים מגוון פעולות, לא משתמשת בזה, אך נראה עניין ששווה ללמוד...)
צריך לבטל את האילוצים הקיימים- תפתחי בחוצץ 'פרמטריק' שבתפריט העליון, שם תבחרי את 'דליט קונסטרינט' ואז תבחרי את כל השרטוט, זה יבטל ממנו את האילוצים הפעילים ובא שלום על ישראל...
צפה בקובץ המצורף 317386

• הוסף לסימניות
אין מילים!! אלופה
האמת שלפני ששאלתי אתכן חיפשתי קצת מידע,
ובאמת הבנתי שמדובר בזה..
אבל ניסיתי בכל הכפתורים כנראה חוץ ממנו---

יהיה מעניין להבין במה הוא תורם לשרטוט.
העיקר שהסתדר.
לילה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה