כללי |שאלה| האם אפשר להפוך טקסט לעקומות בקובץ PDF סגור?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ סגור
האם ניתן להפוך לעקומות מתוך אקרובט
או לחלופין האם אפשר להכניס אותו לאינדיזיין ולהפוך שם

תודה

• הוסף לסימניות
אפשר בפיטסטופ.
ויש עוד פלגאין.
אם אתה רוצה - תעלה עכשיו, ואשלח לך עקומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;90928:
אפשר בפיטסטופ.
ויש עוד פלגאין.
אם אתה רוצה - תעלה עכשיו, ואשלח לך עקומות.

יש לי פיטסטופ
תוכל להגיד איך עושים?
תודה

• הוסף לסימניות
אז כאמור צריך פיטסטופ

בוחרים באוביקט שרוצים להפוך לעקומות
הולכים לתפריט Plug-Ins < Enfocus PitStop Professional
ובוחרים ב- Show Enfocus Inspector
או Alt+Crtl+i

לוחצים על הכפתור Convert Text To Outlines

בהצלחה.

(מצורף תמונות מסך)

קבצים מצורפים

• 1 copy.jpg
    KB 516 · צפיות: 13
  • 2.jpg
    KB 557.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה עובד רק מגירסה 7, אבל גם שם צריך לבחור ידנית את הטקסט הרצוי.
לעומת זה יש פלאגין בשם IntelliPDF CURVESשעושה את זה בדיוק, שם הוא מוצא לבד את הפונטים וממיר את המובקש או את כולם על כל המסמך הנה לינק לדף התוכנה:
http://www.intellipdf.com/curves.htm

אם מישהו רוצה גירסה שלו ל"נסיון" שיפנה באישי...

• הוסף לסימניות
נקי, אני נורא מיהרתי ולא הספקתי...
בגלל שהפיטסטופ לא עושה את זה ב-100%, ולפעמים מדלג על תווים, מומלץ להשתמש בפיתרון של נקי_כפים.
בנוגע להמרה על כולם - אפשר לכתוב אקשן (אני מדבר על פיטסטופ), אם כי זה לא מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה