כללי שאלה: האם אפשר לצרף קבצי PDF שונים לקובץ אחד?

• הוסף לסימניות
שלום לכם,
אני עושה הרבה עבודות שונות ומגוונות וכולן סגורות ב-PDF. הייתי מעונינת לצרף את כל העבודות לקובץ אחד כדי ליצור תיק עבודות מעודכן. אשמח לדעת אם ישנה אפשרות לפתוח קובץ אחד ולצרף אליו את השאר כעמודים עוקבים.
בלי נדר, אולי גם אעלה את תיק העבודות לאתר לחוות דעתכם.
תודה.

• הוסף לסימניות
ופתחי את הpdf הראשון
תקישי F4 - יפתח חלונית דפים.
חזרי לסייר (או לטוטל קומנדר אם את עובדת עם זה) מייני את קבצי הפידיאף בצורה שהקובץ האחרון במסמך יהיה הראשון ברשימה, וגררי את כל קבצי הpdf (למעט הראשון שהוא פתוח כבר) לתוך חלונית הדפים באקרובט.

בהצלחה<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
ומעניין לעניין:
האם אפשר לפרק קובץ PDF לעמודים בודדים בכל קובץ?

• הוסף לסימניות
כן. בחלונית הדפים יש אפשרות של extract pages

• הוסף לסימניות
חיים תוסיף: לפרק אפשר רק מגירסה7 ומעלה, בגירסאות קודמות אפשר ע"י שמירה לEPS ודיסטול מחדש

• הוסף לסימניות
חיים,
עשית מה שכתבת אבל זה לא עובד. האקרובט פותח לי את כל מה שאני גוררת ולא מצרף.

• הוסף לסימניות
תגררי לתוך חלונית הדפים. (F4)

• הוסף לסימניות
הצלחתי לעשות את זה...
לטובת הכלל: עושים decoment ואז insert pages ונפתחת חלונית שבה צריך לבחור איזה קובץ רוצים לצרף. בוחרים את הקובץ ולוחצים על אישור ואז נפתחת חלונית שצריך לבחור אם הקובץ יהיה לפני הדף הנוכחי או אחריו (ואם זה קובץ שמכיל כמה עמודים גם את מספר העמוד רוצים להכניס). מאשרים וזהו.
תודה על ההשתדלות בכל אופן...

• הוסף לסימניות
הבנתי אותך...
אבל בתור אחד שנותן לי הדרכה איך לעשות את זה, היית צריך לכתוב לי לעבור לכרטיסיית pages. חלונית דפים זה לא ממש הספיק כי ראיתי שנפתחה חלונית וחשבתי שזו היא חלונית הדפים...
תודה!

ו... שכחתי לציין, הדרך שלך הרבה יותר מהירה ויעילה. אז תודה שוב.

• הוסף לסימניות
יש לך יותר פשוט..
אני מתכוין באקרובט פרו..
קובץ >create PDF תבחרי מתוך קובץ. ואת יכולה לבחור את כל הקבצים בספריה.. לפי הסדר הם יופיעו לך
זה במקרה שאת רוצה לצרף מלכתחילה עשרים קבצים ביחד.
הINSERT זה למקרה שאת רוצה לצרף עמוד או קובץ פעם אחת לקובץ.. אפשר גם את כל הקבצים באופן הזה רק שזה יקח לך יותר זמן..

• הוסף לסימניות
* מה ההבדל בין כרטיסיית pages לחלונית הדפים?
* כתבתי לך להקיש F4

מה שעשית בהתחלה זה נוח אם רוצים לצרף קובץ אחד. אבל אם רוצים לצרף מאה יותר קל איך שאני כתבתי.
אני שמח שהצלחת בסוף .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה