כללי שאלה | הדבקת טקסט בקורל

• הוסף לסימניות
האם בקורל א"א להעתיק טקסט מוורד/ מהאינטרנט/ מכל תוכנה אחרת
ולהדביק בקורל? תמיד שאני מנסה לעשות את זה, הוא פותח לי חלון שכתוב שם
Wellcom...
ויש שם 3 בחירות לגבי הדבקת הטקסט ומה שאני יבחר הוא תמיד בסוף לא ידביק לי כלום
או שלפעמים הוא כן מדביק מוורד אבל הוא מביא את הטקסט בצורה לא קריאה בכלל

מה עושים איך אני מביאה את הטקסט בוורד לקורל בצורה מסודרת וקריאה?

• הוסף לסימניות
מקורל X3 זה פחות בעייתי.
תמיד אפשר להדביק מוורד, ע"י העתק, והדבקה מיוחדת לטקסט, כשאתה עומד במצב של HE במחשב.

• הוסף לסימניות
בבכל קורל זה אפשרי
תבחרי בחלון עריכה- הדבקה מיוחדת ותסמני את האפשרות של טקסט
עובד 10

• הוסף לסימניות
קורל הוא שיא הבעייתי בייבוא טקסט - וגם אני תמיד מסתבך בזה , הפיתרון הטוב ביותר לדעתי הוא להכנס לקובץ בוורד ולעשות את הטקסט ללא פיסקאות וללא גדלים שונים של פונט או סוגי פונט אחרים ואז בקורל בעריכה > הדבקה מיוחדת זה עובד יופי

• הוסף לסימניות
ezri_gr <script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_81763", true);</script>, מה ניסגר?
אם עושים הדבקה מיוחדת, כמה שתעצב בוורד זה לא משנה.

• הוסף לסימניות
כאמור, טקסט לקורל רק בהדבקה מיוחדת. הטקסט מגיע בעיצוב אחיד ללא הדגשות וכו'. כדי למנוע חיבור פסקאות, יש למחוק בוורד את הרווחים בסוף כל פסקא.

• הוסף לסימניות
ושוב, היום אפשר גם להעביר עם העיצוב. ע"י הדבקה מיוחדת RTF

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה