כללי שאלה - הדפסת PDF מקורל

• הוסף לסימניות
אמרו לי בפורום שאי אפשר לסגור עבודה לדפוס כקובץ JPEG
אלא רק PDF או PS
סגרתי קובץ ב PDF ולא יודע למה נהיה ליד הגרפיקה כמו ליכלוכים כאלו
בחרתי במאפיינים של ההדפסה - גרפיקה, העלתי את האיכות ל 1200 DPI
ושום דבר לא עזר

אולי תוכלו להסביר לי למה זה ואיך צריך לעשות

צירפתי תמונה איך זה נראה כקובץ JPEG
ואיך זה כקובץ PDF (בתמונה שצירפתי זה נראה יותר גרוע בגלל שהוצאתי את זה לקורל ושוב לתמונה - אבל זה בסגנון הזה טיפה יותר טוב)

• הוסף לסימניות
את הסודר את הPDF דרך הדיסטילר?
אולי זאת הבעיה.

• הוסף לסימניות
באינדזיין: יכול להיות שהלינקים לא היו טובים.

תבדוק בתיבה LINKS אם אכן הלינקים לא טובים,
תתן קצת יותר פירוט, מאיזה תוכנה או צירוף תמונה של הסגירה

• הוסף לסימניות
איך אתה סוגר את הקובץ לPDF?

• הוסף לסימניות
זאת לא נראת בעיה של לינקים. כשזו הבעיה זה נראה אחרת...

• הוסף לסימניות
אני עובד בקורל
אני עושה הדפסה - ובוחר את המדפסת של אדובי פי די אף

• הוסף לסימניות
רצוי להדפיס קודם למדפסת בשם: scitex Dolev800, ואז נוצר קובץ prn, אותו שולחים לאקרובט דיסטילר שיהפוך אותו ל-PDF.
באקרובט דיסטילר רצוי לעמוד על ההגדרה של Press Quality או Press Optimize.
אני רק מקווה שיש לך את כל הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אין לי בכלל את כל הנ"ל
אבל נראה לי שהבנתי את הכוונה של גלי
צריך לבחור קובץ - פאבליש תו פי די אף
בחרתי וזה באמת סוגר בלי שום ליכלוכים

בגלל שאני רגיל בקבצים של וורד לסגור כך ספרים מעומדים לדפוס אז עשיתי כך בקורל

בכל אופן תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אולי סגרת את זה קודם לJPEG ואחרי זה ייבאת מחדש לקורל ואז סוגר לPDF?

• הוסף לסימניות
לא עשיתי כך
אבל טעיתי בזה שהייתי סוגר דרך המדפסות - ראה לעיל

• הוסף לסימניות
גם לי היתה את אותה בעיה, אז בקורל התגברתי דרך הפובליש
אבל באינדיזיין לא הצלחתי לסגור נורמלי קבצים עד שעליתי על זה שבדיסטילר זה צריך לעמוד על PRESS...

• הוסף לסימניות
אכן בקורל אפשר להדפיס פידיאף דרך הפובליש, אבל לפעמים זה יעשה לך בעיות.
אז אני מדפיס בהדפסה לפוסטסקריפט (הראשון ברשימת המדפסת) אח"כ מדסטל בדיסטילר, לפי ההגדרות שהגדרתי.
יוסף חיים. יש לך כן מדפסת סייטקס דולב 800, אתה יכול להסויף את זה מרשימת המדפסות אצלך במחשב:
Scitex
Dolev800

• הוסף לסימניות
בלי קשר לבעיה בתמונה זו, תמיד עדיף להדפיס קודם ל DOLEV 800. יש פונטים שיוצאים שגויים אם מדפיסים מיד ל PDF ועוד בעיות שונות שא"א למצוא להן הסבר ותיקון. הנכון הוא קודם קובץ פוסטקריפט סגור ואז לעשות ממנו PDF.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;58500:
יוסף חיים. יש לך כן מדפסת סייטקס דולב 800, אתה יכול להסויף את זה מרשימת המדפסות אצלך במחשב:
Scitex
Dolev800
איפה זה נמצא בקורל, או במדפסות ופקסים

• הוסף לסימניות
ב'הוספת מדפסת חדשה' של ווינדוס. אתה בוחר את שם החברה (סיטקס) ואת שם המדפסת (דולב 800) ומתקין.

לאחר ההתקנה, המדפסת תופיע ברשימת המדפסות בחלון ההדפסה.
אתה יכול לפנות אלי בפרטי אם אתה לא מסתדר, אוכל לענות לך מחר בעזרת ה'.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב.
במדפסות ופקסים, אתה יכול להוסיף מדפסת חדשה.
בשם החברה אתה מחפש חברת:
SCITEX

ושם מדפסת
DOLEV 800

תדאג להוסיף את המדפסת כ'מדפיס לקובץ'. (ע' תמונה)

• הוסף לסימניות
אני לא מוצא שם סטיקס
הוא פותח לי אשף הוספת מדפסת
וצריך לבחור בין מדפסת המחוברת למחשב או מדפסת שמחוברת למחשב אחר

• הוסף לסימניות
תמשיך לפי השאלות. פשוט המשך כל הזמן (תישאר על מה שמוגדר מראש, חוץ ממה שסימנתי לך)

• הוסף לסימניות
מצויין, אתה בדרך הנכונה, תבחר במדפסת שמחוברת למחשב אחר, ותמשיך, לבחור חברה ודגם של מדפסת כמו ש'ונתנו' הראה למעלה,
אבל, שים לב! לאחר ההתקנה והסגירה לדפוס דרך זה, אתה יוצר קובץ שנקרא prn- זהו קובץ של סגירה לדפוס מתוכנת קורל, ובשביל להפוך את זה לpdf אתה צריך אח"כ להעביר את הקובץ ל'אקרובט דסטילר'- תוכנה מיוחדת לכך, מקווה שיש לך את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה