כללי שאלה הזויה, אני יודעת

• הוסף לסימניות
עיצבתי אלבום דיגיטלי לאחיין שחוגג בר מצווה בשבוע הבא
ומשום מה לא ממש חישבתי נכון את זמן ההדפסה והמשלוח.
תכננתי להדפיס בקליקה. ביום רביעי בערב העליתי את האלבום ורציתי לשלוח,
ואז שמתי לב שהאספקה תהיה לכל המוקדם שבוע אחרי הבר-מצווה..

הבר מצווה תהיה בעז"ה ביום רביעי הקרוב.
יש סיכוי למצוא מקום שיעשה לי את זה בכזה דד ליין?
או להרים ידיים?

• הוסף לסימניות
הזדהיתי מאוד כי בדיוק לפני שנה זה קרה לי גם
בסוף הדפסתי במעבדה הדיגיטלית ואת העיצוב עשיתי מחדש!!! בפוטושופ ע"פ הבסיס של האתר
זה היה מוכן תוך ימים בודדים

• הוסף לסימניות
תבדקי ב-CBOOK, הם מדפיסים תוך 2-3 ימי עסקים
ויש מקומות שמאפשרים הדפסת אקספרס בתוספת תשלום-תנסי לחפש

• הוסף לסימניות
רוט אלבומים מתקתקים את הפקת האלבום
וכן תנסי גם אצל פוטו איכות

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
בצומת שילת יש חנות שלדעתי עושים ממש מהר אם תגידי שזה דחוף
ויש להם שרות מאוד טוב (הדפסתי שם שבוע שעבר ותוך כמה ימים היה מוכן כולל משלוח עד הבית)
אם מעניין אותך אתן לך פרטים

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על פוטו עילית
הדפיס לי אלבום תוך יום באיכות מטורפת ומחיר ממש זול.
אשמח לתת פרטים באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה