שאלה הזויה ומאתגרת למומחי פרוג

• הוסף לסימניות
ערב טוב.

אני ברימון במסלול הכי סגור+הנטו שלי, שאליו אני מכניסה את האתרים שאני מעוניינת שיהיו פתוחים.

יש איזשהו אתר שאני צריכה אותו פתוח לגמרי.
העניין הוא, שאת האתר המדובר הכנסתי.. אבל למעשה הוא רק אתר איחסון שמכיל בתוכו קישורים המפנים לאתרים חיצוניים אחרים, ואם לא אכניס את כולם לרשימה הלבנה, הם יישארו סגורים. ולעבור אחד אחד ולהעתיק את הקישור ולהכניסו לנטו שלי, יכלה הזמן והם לא יכלו.

האם יש איזשהו תוסף/תוכנה/כל דבר אחר שמאפשר לי לאסוף את כל כתובות האתרים מהאתר ההוא, ולא אצטרך לעבור אחד אחד ולהעתיק את הקישור.

תזכו למצוות!
זה ממש יעזור לי לצורך זה.

• הוסף לסימניות
מה שאת מחפשת נקרא ספיידר בלינוקס יש לך את wget ועוד הרבה אחרים, בווינדוס יש לך את httptrck אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
תודה!

אנסה את הכל, ואעדכן במקרה הצורך.

יישר כוח גדול.

• הוסף לסימניות
ניסיתי את התוסף שTomim הביא, וזה בדיוק מה שחיפשתי.
ניסיתי גם את התוכנות שהבאת trew, אבל לא היה צורך בתוכנות חיצוניות, בגללל התוסף המובנה.

תודה ענקית, עזרתם לי מאוד!

• הוסף לסימניות
עדכון...

:(

אין אפשרות להוסיף ברימון רשימה של אתרים, גם ככה צריך לעבור אחד אחד...

• הוסף לסימניות
אולי תנסו דרך השירות לקוחות שלהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה