כללי שאלה הלכתית גרפית

• פותח הנושא TIP X
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סתם אגב,
אצלי אם יש בעיה בעמוד מסוים מחליפים רק אותו ולא את כל הקובץ.

• הוסף לסימניות
ועוד חד משמעי, בדפוס טוב אפשר לשלוח קובץ "מיוצא" בדפוס מיושן, ששכח שצריך מדי פעם לרענן את המכשירים והמדפסות, את כל הטקסטים הופכים לקונוורט, ומעבירים את הקובץ בדיסטילר.
יש עוד פעם שאני סוגרת כך, כשאני מריחה על הלקוח שהוא מתכוון לקחת את הקובץ, ולבקש מהמזכירה שלו, או מהשכנה בת ה-12 לעשות את המשך הקבצים, אני דואגת לדסטל את החומר לפני שאני שולחת לו, ואז שיסתבך עם עצמו... ולא יגנוב ממני חומרים.
קרה לי פעם ששלחתי קובץ לדפוס, אחרי תקופה חזר אלי הלקוח, הוא רוצה להדפיס עוד מהדורה, ולא הבנתי למה, אבל הוא רוצה שאני אשתמש בקובץ שהוא שולח לי (פידיאף) ולא בקובץ שאני הכנתי. כשהחומר הגיע, הבנתי גם למה, היתה לו עוד מהדורה באמצע, עם שיונוים בטקסט, אבל התלמידה שעשתה לו את זה (הוא שילם לה לפי שכר מינימום לשעה) גם שינתה את כל הפונטים לדוד והדסה... והוא אפילו לא קלט מה לא נראה לו טוב בעבודה וחזר אלי...

• הוסף לסימניות
ואני בכלל עושה שמירה, לא יצוא ולא הדפסה,
זה לא נכון??

• הוסף לסימניות
אין מצב
אי אפשר לשלוח להדפסה קובץ אינדיזיין מקורי שלא הפך לPDF.

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש בקרת איכות

מנסיוני - הISO פותר הרבה בעיות כעין אלו, שפעמים רבות אין צל של מושג מה מקורן, ועד שתנסה למצוא את הסיבה, כבר עדיף לעשות הכל מחדש...

כשעבדתי מול דפוס המאירי (ענק!), אפילו על כמה עמודים של תיקונים קטנים הם דרשו חתימה מחודשת על העתק שמש (כמובן לפי הגליון עליו הם ישבו), כל הנסיונות לשכנע ש"על אחריותי" וכו' וכו', עלו בתוהו. בתהחלה חשבתי שסתם היה חבל להוציא עוד כסף על העתק שמש שנאי יודע שלא אמור להשתנות (חוץ ממה ששיניתי), (על אף שזה היה במסגרת השירות הצבאי שלי בהוצל"א של הרבנות, סתם לשפוך כסף באמת חבל), אבל במבט לאחור זה מרגיל לעבודה מדוייקת, להגיע עם תוצר סופי עד כמה שניתן, להבין הבדלים בין מסך לדפוס ועוד ועוד.

העקשנות הזו על פי הISO, היתה יכולה לפתור את הבעיה המתוארת כאן.

• הוסף לסימניות
עדכון כהבטחתי:
טוב אז הסכמנו על פשרה של שליש.

• הוסף לסימניות
מה שמגיע לך, יחזור אליך. מקסימום ממקום אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה