כללי שאלה | המעביד לוקח לעצמו כל הזכויות

• הוסף לסימניות
אם אין חוזה....

אתה תוכל לנצח בכל קרב (באם תרצה).
השאלה היא, עד כמה זה יהיה כדאי לך.
היצירה שלך ולהם היה זכות שימוש לעיתון לא מעבר לזה.
אם תרצה לעיין בחוקים המעודכנים, ראה בקובץ המצורף

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 220.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
היצירתיות של האנשים...
החוצפה....

זה מפתיע ומקומם כל פעם מחדש !!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כעורך של 5 מקומונים אני יכול להגיד לך בבטחה שהדבר אסור בתכלית האיסור.

• הוסף לסימניות
אסור אסור, נגמר להיות פריירים, חושבים שאנו לא מוציאים סחורה, "אז מה הבעיה תשבי רק שעה תעשי לי איזה טובה , סתם מודעה פשוטה" (דברי הקרובים)

ואם הייתי מוכרת מקררים למשל, הייתי מחלקת חינם?!!!!!
שמתעקשים על הדברים האלה לפעמים מנצחים ולפעמים מפסידים, אבל בכל מחרי זה שווה!!!

• הוסף לסימניות
למערכת העיתון בו את מועסקת יש את כל הזכות להשתמש בציורים שלך שוב ושוב - אבל רק בעיתון...
אם מדובר בהו"ל של ספר, עליהם לשלם על כל ציור. אמנם הם לא ישלמו שוב את המחיר המלא אבל 50 אחוז ממחיר הציור המקורי זה בהחלט נאה.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה