כללי שאלה: הצגת עבודות

• הוסף לסימניות
האם מותר להציג כאן בפורום עבודה על דיסק שעדיין לא יצא?
אין בזה פגיעה בלקוח או משהו?

• הוסף לסימניות
הכי טוב לשאול את הלקוח,
ואפי' להוסיף ולומר לו, שזה רק ישתלם לו
כי בסופו של דבר יצא לו מוצר משופר יותר

• הוסף לסימניות
העבודה כבר נגמרה

כך שאין אפשרות לשפר או לתקן.
אני רוצה לשמוע את ההערות בשבילי, כדי שאני אדע איך לשפר אם יזדמן לי לעשות פעם משהו דומה.
וחוץ מזה, הרבה פעמים מעלים פה עבודות, ותהיתי איך אנשים לא מתביישים... אני ממש מובכת מלהעלות עבודות לפורום...:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;436539:
וחוץ מזה, הרבה פעמים מעלים פה עבודות, ותהיתי איך אנשים לא מתביישים... אני ממש מובכת מלהעלות עבודות לפורום...:eek:

אה? בה?
נמקי, פרטי, הדגימי והמחישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;436539:
כך שאין אפשרות לשפר או לתקן.
אני רוצה לשמוע את ההערות בשבילי, כדי שאני אדע איך לשפר אם יזדמן לי לעשות פעם משהו דומה.

תשאלי את הלקוח
סה"כ זה גם פרסום בשבילו, למה שלא ירצה ש-6000 גרפיקאים ידעו על הדיסק החדש שהוא מוציא?

• הוסף לסימניות
מה להסביר?

נכתב ע"י אלי ויסברג;436570:
אה? בה?
נמקי, פרטי, הדגימי והמחישי.
אתה לא רואה שכל הזמן מעלים פה עבודות לביקורת?
זה מביך אותי נורא (שכל כך הרבה אנשים "מהתחום" יסתכלו על העבודה...).

• הוסף לסימניות
את ממש לא צריכה להיות נבוכה ולהתבייש,
יש לך עבודות מקסימות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;436676:
אתה לא רואה שכל הזמן מעלים פה עבודות לביקורת?
זה מביך אותי נורא (שכל כך הרבה אנשים "מהתחום" יסתכלו על העבודה...).

צאי מזה :)
אחרי פעם אחת... תתרגלי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
והאתר שלך מהמהם!!!!
והעיצוב שלך בליגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה