תתפלאו, אבל הבן שלי בן 5 קלט זאת מצוין. אפילו אני הופתעתי כשנעמד מול שעון הקיר הגדול והקריא לי מה השעה...לא קשור לתפיסה.
ילד בן חמש לא ברמה של לקלוט שהספרה אחת זה 5 דקות 2 זה עשר וכולי...
וכשהשעה אחרי וחצי המחוג הקטן כבר נמצא כמעט על השעה הבאה וזה מאוד לא ברור ומבלבל בשביל ילד בן 5.
ילד בן 5 אפשר ללמד שעון דיגיטלי לא מחוגים.
אפשר ללמד איך כותבים את שמו באנגלית.
ואם תאמרו שזה לא מספיק זמן- הילדים שלי למדו זאת בפחות...
“תדמיין שאני ילד בן חמש. אני רוצה שתלמד אותי משהו בחמש דקות.”אולי תספרו מה היתה השאלה?
חסום אצלי... |(חדשות)
התכוונת ילד בן 25?אגב
כשלמדתי לראיונות בהייטק נתקלתי בשאלה- איך היית מסביר לילד בן חמש מה זה אלגוריתם
זה המחשבה הראשונה שעלתה לי...הייתי מלמדת להבין שעון מחוגים...
לדעתי זה סגנון הדברים שהמראיין ביקש לשמוע.אגב
מה זה באמת?אגב
כלומר?אני הייתי מנסה להסביר מערך 3-5-2
מסובך משהו בספורט מקצועניכלומר?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמח-לעזור, כתב עט ו-פלטפורמה3 //