כללי שאלה חשובה בסגירת קבצים מאינדי' - הצלת נפשות

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה כשאני מדפיסה את התמונות מפוטושופ הצבעים יוצאים מדהימים אבל כשאני ממקמת אותם באינד' ומדפיסה, הצבעים יוצעים מזעזים, גם כשאני סוגרת PDF לדפוס הצבעים על המסך נראים עמומים.
למה זה קורה??????
ואם שלחתי כבר לדפוס, מה אני אמורה לקבל????

• הוסף לסימניות
המרת את התמונות לCMYK?

• הוסף לסימניות
הבעיה בכל הצבעים, או רק בשחור?
ואיך את סוגרת לדפוס, דרך ההדפסה לפידיאף באיכות דפוס, או פרינט?

• הוסף לסימניות
תבדקי שהעיגול בהגדרות הצבע (Shift+Ctrl+K) נראה כמו אצלי.
אם אחד מהרבעים (או יותר) קופץ החוצה סימן שפרופילי הצבע בתוכנות האדובי השונות אינם מסונכרנות.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 204.5 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
לסינכרון אפשר לפתוח את אותו הקיצור בברידג' ושם יש אפליי לסינכרון.

• הוסף לסימניות
שאלה לי אליכם, אם כל ההגדרות שלי הן בדיוק כמו של PARK ובכ"ז אחד מרבעי העיגול "קופץ" החוצה-מה זה אומר ואיך ניתן לשינוי?
(פוטושופ CS4)

• הוסף לסימניות
גם לי יש את בעיה הזאת

אצלי גם אני סוגר מפוטושופ בJPG זה נראה צבע איכותי
כשאני מכניס לאינדי' וסוגר ל PDF הצבע נדפק

קבצים מצורפים

• ניסיון2.jpg
    KB 948.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לענ"ד התשובה פשוטה מאד:
בפוטושופ אתם עובדים על RGB ולכן הכל פורח וזוהר, ובאינדיזיין בגלל שייעודה של התוכנה הוא דפוס, המסמך נפתח באופן אוטמטי בצבעי CMYK.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה