מזגן שאלה טכנית בעניין מזגן מרכזי

• הוסף לסימניות
שאלה טיפה טכנית, אם יש מישהו שיכול לענות מאוד מאוד אודה לו🙏.

לקחתי בני דודים (טעות...) להתקין מזגן מיני מרכזי, 4 כ"ס (אולי טיפה יותר),
לסלון,
למטבח
ולשירותים, ס"ה 3 שרשורים.

בסלון הם עשו פתח וגריל יפה של 2 מטר.
אבל כאמור רק שרשור אחד לפתח הגדול הזה בסלון.

גודל הסלון וכו' הם סטנדרטים מקבלן.

האם בוודאות שרשור אחד זה קצת מידי לסלון ולא יקרר מספיק חזק ומהר את הסלון או שלא קריטי ולעיתים עושים ככה??

תןדה רבה!

• הוסף לסימניות
פתח אחד של בערך מטר ועוד פתח סטנדרט, מינימום, בשירותים.

• הוסף לסימניות
מה גודל הסלון?
זה לא תקין אם הסלון לא ממש קטן
השאלה אם תרגישו את זה ביום יום

• הוסף לסימניות
לדעתי זה בעייתי.
אצלנו גם עשו ככה שרשור אחד וגריל אחד
לסלון די גדול
ובקושי מרגישים את המזגן בסלון

• הוסף לסימניות
מה גודל הסלון?
זה לא תקין אם הסלון לא ממש קטן
השאלה אם תרגישו את זה ביום יום
סטנדרט לפחות! זה בדיוק החשש שלי. הבעיה שזה עבודה ערבית וכל הזמן אתה צריך לפשפש ולפקח בדברים שאני לא מבין בהם
לדעתי זה בעייתי.
אצלנו גם עשו ככה שרשור אחד וגריל אחד
לסלון די גדול
ובקושי מרגישים את המזגן בסלון
גם בני דודים התקנו?
טוב שאני יודע מזה, עכשיו אני אעמוד עליהם שיוסיפו שרשור.

• הוסף לסימניות
אם אין דמפרים הכונה וסתי אויר אז באופן טבעי הפתח הגדול יותר יזרום דרכו יותר אויר אלה אם כן השרשורים לסלון ממש ארוכיםואז יגיע פחות אויר כי המנוע לא מעיף את הקור מלמרחוק או שיש הרבה פניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה