עזרה שאלה טכנית על בעיה שקרתה אצלי במערכת של פרוג

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן, משום מה, פתאום השתנו לי כמה פונקציות בפרוג במחשב הנייד:
אני לא יכולה להגיב לאשכולות או לפתוח אשכול חדש,
אני יכולה רק לסמן תודה על הודעות, ולא את שאר האפשריות (וכשאני לוחצת על כפתור התודה האתר מוביל אותי לדף חדש ששואל אם לאשר את התודה).
נראה לי שאלה הבאגים היחידים שקרו לי.
למזלי יש לי גם מחשב נייח, וממנו אני כותבת כעת את ההודעה, אבל אני משתמשת יותר במחשב הנייד וזה מציק לי שאין לי את האפשרויות הנ"ל...
מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? (אולי שיניתי משהו בהגדרות של האתר? אבל אני לא מוצאת בכלל מקום לשנות אותן...)
תודה!

• הוסף לסימניות
לכאורה זה קוקיס בעיה מעצבנת של Chrom מורכב לי קצת לכתוב בע"פ איך עושים את זה תעשו חיפוש...

• הוסף לסימניות
תודה לעונים.
לצערי לא הצלחתי למחוק את קובצי העוגיות בצורה כזו שהאתר יחזור לתקנו. (השינוי היחיד שכן הצלחתי לעשות - הוא לגרום לאתר להתנתק משם המשתמש שלי בלי יכולת להתחבר שוב...)
אשמח לעזרה בכל-זאת ממי שיודע. אפילו רק הפניה לקישורים מתאימים.
תודה!

• הוסף לסימניות
אם מחקתם את התיקיה וזה לא עזר ליודע
בכל אופן אולי תנסו לגלוש דרך התוכנה הזאת יותר בטיחותי ומהיר ואולי יפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
נסו רענון קשיח: קונטרול + שיפט + R

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה