כללי שאלה טכנית על פורפורציה של מידות- דחוף!

• הוסף לסימניות
עיצבתי קישוט קיר לכיתה לפי מידות של 6.5/1.9 מטר.
כעת אחרי שסיימתי הם הודיעו לי שהם רוצים לשנות ל5.8 מטר
איך אני משנה את הפורפורציה שלא אצטרך לשנות את כל העיצוב?
אשמח מאוד לכל תשובה
זה צריך לרדת מחר לדפוס.

• הוסף לסימניות
תאמרי לדפוס שידפיסו בגודל 580 * 169.5 ס"מ
חישוב פשוט במחשבון
את בודקת מה היחס שבין 650 ל-580
ומחלקת את הגובה באותו היחס

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שאני משאירה את זה באותן הגדרות בפוטושופ
ורק מעדכנת את הדפוס בשינוי?

ניסיתי להגדיר בפוטושופ 169.5 ס"מ / 5.8 ויצא לא מתאים.

• הוסף לסימניות
כן,
והייתי ממליצה לך לפתוח קובץ אינדיזיין במידות האלו בדיוק ולמתוח את הקובץ פוטושופ עליו
ובסגירה ל-pdf, תגדירי ב-compression את האפשרות הראשונה - Do not downsample
ואז יוצא לך קובץ איכותי ביותר בעל משקל נמוך יחסית.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה-
אני פשוט מפחדת שלא יהי דיוק....
לפתוח קובץ אינדיזיין לפי המידות של פוטושופ? או לפי המידות החדשות שכתבת?
(וכמו שערכתי את ההודעה קודם- לא הבנתי מה זה המידה 169.5... ניסיתי להגדיר קובץ חדש בפוטושופ וזה לא יצא מתאים..)
ואני חלשה מאוד בחישובים.....:(

• הוסף לסימניות
עזבי, לא אסבך אותך
בינתיים תשלחי ככה לדפוס ותגדירי להם את המידות החדשות בסנטימטרים
יהיה בסדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה